RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu confirmă ofertele primite de la Victoria Brăneşti şi FC Braşov

/ 14 iunie 2010

Aflat în vacanţă cu familia, pe litoralul Bulgariei, fundaşul Pandurilor, Adrian Rusu, a lăsat în seama conducerii gorjene soluţionarea eventualului său trasfer la Victoria Brăneşti, echipă ce s-a arătat interesată de serviciile sale.

Rusu spune că echipa nou promovată în Liga I ar dori să-l înroleze fără a plăti însă Pandurilor, situaţie pe care cei din Brăneşti trebuie să o discute cu preşedintele executiv de la Pandurii: „Oferta celor de la Victoria Brăneşti este una reală, ei vor să mă aibă în echipă, dar acum trebuie ca şi cluburile să se înţeleagă între ele. Din câte am înţeles, ei şi-ar dori să merg acolo fără să plătească vreo sumă de transfer fiind dispuşi chiar şi la varianta unui împrumut pentru un sezon. Eu am discutat cu domnul Pârvulescu despre această ofertă şi acum aştept să văd cum vor rezolva între ei această problemă a transferului meu la Brăneşti. Discuţii am avut şi cu cei de la FC Braşov. Am fost sunat de acolo, dar şi la Braşov sunt probleme şi ar dori tot un împrumut al meu pentru un an de zile”, a declarat Adrian Rusu pentru www.sportingorj.ro.

Rusu, care a jucat în campionatul trecut în 23 de partide pentru Pandurii marcând un gol de generic TV în meciul cu Rapidul de la Târgu Jiu, a mai declarat că nu este exclusă nici continuarea contractului său, valabil încă doi ani, cu Pandurii: „Eu îmi doresc să rămân la Târgu Jiu, să promovom după un an din nou în Liga I. M-am simţit foarte bine în aceşti ani la Târgu Jiu şi mi-aş dori să joc în continuare pentru această echipă. Pe de altă parte, la o anumită vârstă, este bine să te menţii în circuit şi să joci tot la Liga I, de aceea iau în calcul şi ofertele pe care le-am primit. Oricum, nu voi pleca de la Pandurii decât în cazul în care şi pentru mine, dar şi pentru club va exista un avantaj”, a încheiat Adrian Rusu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.