RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti 2-2 (2-0) – Comentariu LIVE

/ 8 august 2010

Dinamo şi Pandurii se întâlnesc în această seară încercând să şteargă două rezultate, dar mai ales două jocuri nesatisfăcătoare, bucureştenii capotând fără drept de apel la Split, în vreme ce Pandurii lui Badea au pierdut la Galaţi în confruntarea cu Oţelul.

Pandurii mai au de luptat şi pentru a obţine prima victorie în acest campionat, victorie care ar însemna totodată şi primul succes pe teren propriu în faţa celor de la Dinamo, echipă care până acum n-a plecat niciodată învinsă de la Târgu Jiu.

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti 2-2 (2-0)
Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 5.000

A marcat: Brata (min. 30), Orac (min. 43 – din penalti) / An. Cristea (min. 84), M. Niculae (min. 89)

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Chiricheş, Cardoso – Băcilă, Pintilii (min. 86 I. Iordache), Menassel, Brata (min. 56 Nistor) – Orac – Apostu (min. 70 Stromajer). Antrenor: Ionuţ Badea.

Dinamo: Naumovski – Helder (min. 69 M. Niculae), Moţi, Garat, Bazzi – Mărgăritescu, N’Doye (min. 46 C. Munteanu) – Torje, Ad. Cristea, L. Ganea (min. 63 Dănciulescu) – An. Cristea. Antrenor: Ioan Andone.

Arbitri: Marius Avram – Micloş Nagy, Octavian Şovre. Rezervă: Dragoş Istrate.
Observatori: Dan Dragoş Crăciun şi Emeric Dembrovski

Cartonaşe galbene: Orac (min. 26), Brata (min. 51), Pintilii (min. 61), Băcilă (min. 85) / Andrei Cristea (min. 2), Bazzi (min. 25), Garat (min. 49), Helder (min. 54)

Filmul meciului:

Min. 12: Joc aspru la mijlocul terenului cu câteva intrări ale dinamoviştilor dincolo de limita regulamentului. S-a jucat fără a se intra în cele două careuri.

Min. 17: Andrei Cristea îl depăşeşte pe stânga pe Viera şi şutează la colţul lung, dar Marius Popa respinge în corner.

Min. 19: Brata pătrunde în viteză în careul dinamovict, dar alunecă şi mingea iese in out de poartă.

Min. 22: Pandurii reuşesc să înscrie prin Pintilii, dar golul este anulat pentru o poziţie de offside.

Min. 25: Moţi reia din interiorul careului după un corner, dar mingea trece mult peste poartă.

Min. 29: orac centrează de pe stânga pentru Apostu, dar şutul acestuia din colţul careului mic este bLocat de Moţi.

Min. 30: GOOOOOOOLLLL Pandurii!!! Brata deschide scorul cu un şut în forţă din interiorul careului după o centrare de pe dreapta a lui Băcilă.

Min. 32: Dinamoviştii au două lovituri libere extrem de periculoase din preajma careului, dar ambele rămân fără rezultat.

Min. 38: Băcilă a încercat să surprindă cu un lob din colţul careului mare, dar Naumovski a respins în corner.

Min. 39: Tot Băcilă şutează din unghi în plasa laterală, fază la care portarul dinmovist s-a lovit de bară şi a primit îngrijiri medicale.

Min. 43: GOOOOOOLLL PANDURII!!! Brata obţine un penalti după un duel cu Helder şi Orac execută penaltiul ducând scorul la 2-0.

Min. 44: Băcilă încearcă un şut la colţul lung, dar mingea se scurge puţin pe lângă colţul din dreapta porţii lui Naumovski.

Min. 54: Adrian Cristea a şutat din lovitură liberă de la circa 25 de metri însă balonul a ocolit spaţiul porţii gorjene.

Min. 62: Dublă ocazie a celor de la Dinamo. Torje execută o lovitură liberă de la 23 de metri, Marius Popa scoate în corner, iar Moţi reia cu capul peste poartă din 4 metri după executarea cornerului.

Min. 76: Contraatac bine desfăşurat de dinamovişti pe partea dreaptă, însă şutul puternic al lui Marius Niculae de la 27 de metri a trecut pe lângă stâlpul porţii lui Popa.

Min. 79: Popa boxează la 16 metri, mingea ajunge la Adrian Cristea la 28 de metri, dar încercarea lui de a trimite spre poarta goală este sortită eşecului, mingea refuzând să-l asculte pe „Prinţ”.

Min. 84: GOL DINAMO!!! Andrei Cristea reduce din handicap înscriind din interiorul careului după o lovitură liberă din apropierea centrului terenului şi o mige deviată de Garat.

Min. 89: GOL DINAMO!!! Marius Niculae aduce egalitatea pe tabela de marcaj reuşind să împingă migea în poartă de la câţiva metri după o greşeală în lanţ a apărării Pandurilor la un corner al bucureştenilor.

Min. 90+3: Andrei Cristea putea aduce victoria celor de la Dinamo, dar singur la 7 metri a trimis cu capul direct în braţele lui Popa.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • un fan spune:

    O mizerie de arbitraj, dinamuishtii au fost ajutati sa revina si, chiar dak toata presa de kkt de la capitala spune ca a fost 11 m usor acordat, au uitat sa spuna maniera pro-dinamo a brigazii a ajutat javrelerosii sa revina in joc!

  • alin spune:

    la 2-0 scapam singuri cu portaru’ si Avram da doar galben…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.