RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Întăriri, întăriri, întăriri…

/ 21 august 2015

Plecările lui Anton și Roman au rămas la același stadiu ca în urmă cu câteva zile, dar Edi Iordănescu și-a luat măsuri de precauție și are întocmită o listă cu jucători pe care îi vrea la Târgu Jiu dacă transferurile celor doi vor ajunge la o finalitate. „Nu îmi e ușor să mai pierd doi jucători decisivi pentru această echipă. Dacă cei doi pleacă, avem nevoie de minim trei jucători. Am o listă cu jucătorii pe care îi vreau, nu pot să le dau numele. Sunt jucători, am câte 2-3 jucători pe fiecare poziție. Trebuie intervenit rapid, dacă vor pleca cei doi”, a comentat antrenorul pandurilor.

IMG_1184

Lista cuprinde soluții în toate compartimentele, iar piața urmărită de Iordănescu jr. se limitează la competiția internă, pentru a-i fi cât mai ușor să-i integreze pe aceștia din mers la Pandurii, dar totul depinde de banii care se vor încasa pe mutările lui Anton și Roman. Primul este la o semnătură distanță de rușii de la Ufa, dar nu s-a mai înaintat în negocieri pentru ca această formalitate să fie îndeplinită, timp în care Roman este între propunerea venită de la Litex Loveci și cea sosită din Germania, din liga a 2-a: „Piața e limitată, suntem în etapa a 7-a  și nu mai găsești jucători foarte buni liberi de contract. Vedem ce bani vom încasa pe cei doi, mă voi duce la ușa conducerii și voi bate până ce mi se vor da niște bani pentru transferuri. Nu scapă așa ușor de mine, voi pune presiune. Trebuie să ne uităm în competiția noastră, jucători pe care îi știu, care se pot adapta, care le știm minusurile și plusurile. Perioada în care eu aș reuși să-i integrez ar fi mai scurtă, iar riscurile mai mici”, a mai spus Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.