RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Erico, spre Beitar Ierusalim

/ 7 iulie 2015
Pandurii este pe cale să mai exporte un jucător, brazilianul Erico de Silva fiind foarte aproape de un împrumut la Beitar Ierusalim.

 

erico gol      Erico da Silva a avut parte de un sezon ratat la Pandurii în ediția de campionat 2014-2015, însă nu se poate spune că este vina brazilianului, care s-a accidentat din primul meci, cel cu CSU Craiova din turul campionatului, după care problemele medicale nu i-au mai dat pace, abia acum medicii spunând că este 100% refăcut. Chiar și cu doar 13 meciuri disputate pentru echipa pandură în campionatul trecut, Erico este o țintă tentantă pentru o echipă din Israel. Fundașul central este în cărți pentru un împrumut la Beitar Ierusalim, iar în cazul în care toate lururile vor decurge așa cum își doresc israelienii, Erico ar putea fi cumpărat la finele acestui sezon.

Condiția împrumutului, prelungirea contractului

Deși este în fața unei noi pierderi la nivel de lot. Edi Iordănescu spune că nu se poate opune plecării lui Erico da Silva, însă doar cu o condiție: „Există posibilitatea asta foarte mare, dar cu condiția să se prelungească  contractul cu Pandurii. Dacă prelungește contractul merge împrumut un an de zile”, explică antrenorul Pandurilor. Acesta mai spune că este destul de greu să oprești un jucător să plece atunci când condițiile care i se oferă sunt mult mai bune, iar suma pe care israelienii o propun pentru un transfer definitiv după acest an de împrumut ar putea rezolva multe din problemele clubului: „E și interesul clubului și al jucătorului și nu mă pot opune. E și suma respectivă și în zilele astea e greu să iei banii ăia. El poate să confirme și cu 400.000 euro luăm 10 jucători”, a mai spus Edi Iordănescu.

erico duel aerian careu   În condițiile în care Pandurii are în acest moment doar trei fundași centrali valizi, Șandru și cei doi nou veniți, Vasco Fernandes și Filippetto, orice pierdere la acest nivel poate afecta jocul echipei, însă Edi Iordănescu are calculele sale: „Oarecum mă bazam pe el, dar nu imediat”, spune tehnicianul echipei târgujiene, care speră ca problemele lui Vasiljevic să se rezolve mai repede decât s-a prognozat inițial, în caz contrar nefiind exclus ca Pandurii să mai aducă un fundaș central până la finele perioadei de mercato de la începutul lunii septembrie.

Membru al campaniei europene

Erico va împlini în această lună 26 de ani, și a fost adus la Pandurii de Eugen Pîrvulescu înaintea campaniei europene a echipei gorjene, acolo unde fundașul brazilian a bifat opt partide în Europa League. În campionatul intern, în două ediții de campionat, Erico a jucat în 35 de meciuri, partide în care a reușit să înscrie de trei ori.

Înainte de a ajunge la Pandurii, Erico a evoluat și pentru Universitatea Cluj, la ardeleni fundașul brazilian strângând 14 partide în Liga 1. Interesant este faptul că Erico a debutat în Liga 1 tocmai împotriva pandurilor, un debut pe care nu-l va uita deloc ușor, și asta nu doar prin prisma scorului înregistrat, Pandurii câștigând atunci cu 6-2, ci mai ales datorită faptului că a trebuit să părăsească mai devreme terenul de joc, eliminat fiind în minutul 65, la scorul de 3-1.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.