RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Erico, out pentru tot returul!

/ 19 ianuarie 2015
Dacă Pandurii avea deja probleme la nivelul fundaşilor centrali, de acum ele sunt şi mai mari după ce s-a aflat că brazilianul Erico da Silva nu va mai putea juca în retur.

erico duel aerian careu       Accidentat în chiar primul joc din această ediţie de campionat, la Craiova, Erico da Silva a mai jucat în câteva partide din prima parte a sezonului, însă problemele nu au dispărut, iar un nou control efectuat în aceste zile a confirmat previziunile cele mai sumbre. Erico trebuie să se opereze şi nu va mai juca în acest sezon. „Mâine (n.red. – astăzi), Erico şi directorul sportiv, Robert Bălăeţ, vor merge în Ungaria, unde fundaşul nostru va suferi o intervenţie chirurgicală, la medicul care i-a operat şi pe Bud, Roman şi Predescu. Miercuri dimineaţa, la ora 07:30, va intra în operaţie, iar pentru circa patru luni nu-l vom putea avea la dispoziţie pe Erico da Silva. Ne-a ajutat foarte mult domnul Marius Vizer şi vreau să-i mulţumesc pentru ajutor, pentru că este o clinică foarte bună, unde sunt deja făcute programări, iar el ne-a ajutat să ducem jucătorul şi să-l opereze foarte repede. E vorba de o operaţie la ligamentul încrucişat posterior, o operaţie destul de dificilă, dar sperăm să fie făcută cu succes, avem mare încredere în medicii de acolo”, a declarat preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.