RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Erico, dorit de o echipă din 2Bundesliga

/ 2 iunie 2014
După ce și-au asigurat serviciile lui Erico semnând prelungirea înțelegerii prin achitarea clauzei, conducătorii Pandurilor ar putea să rămână fără brazilian, dar cu ceva bani în cont.

erico golPreședintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a mărturisit că de serviciile fundașului central se interesează acum o echipă din Germania, care și-a propus să tragă la promovare în Bundesliga în sezonul viitor. Oficialul gorjenilor spune însă că, pentru început, se discută doar varianta unui împrumut: „Sunt discuții pentru Erico da Silva, dar sunt discuții mai nou cu un club din liga a doua din Germania care îl dorește ca împrumut pentru un an de zile, cu opțiune de cumpărare. E un club care trage la promovare”, a declarat Pîrvulescu.

Rețeta tranzacției pe care Pandurii ar dori să o obțină în ceea ce-l privește pe Erico este simplă. Gorjenii doresc să obțină în total un milion și jumătate de euro, așa că au făcut calcule defalcate, împrumut plus vânzare, astfel încât, la final, să ajungă la suma dorită: „Oferta este destul de bună la prima vedere. Pentru împrumutul pe un an de zile ne dorim undeva la 4-500.000 de euro, iar după un an, la cumpărare, suma totală să fie undeva la un milion și ceva, să ne apropiem de un milion și jumătate”, spune Pîrvulescu. Acesta ia în calcul și varianta în care negocierile nu se vor încheia cu succes și spune că oricum, Pandurilor le este necesar un fundaș central precum Erico în sezonul viitor, când din Liga 1 vor retrograda șase echipe, iar competiția va fi extrem de încinsă: „Dacă negocierile nu vor merge cum vrem noi, nu e problemă, și noi avem nevoie de Erico. Nu va fi un campionat ușor la anul. Nu trebuie să ne culcăm pe ideea că noi suntem Pandurii. Doamne ferește, să nu avem surprize!”.

Erico a fost și pe lista saudiților de la Al Ahli, echipa care l-a cumpărat în iarnă de la Pandurii pe Eric și care insistă acum pentru a-l avea pe banca tehnică pe Gheorghe Hagi.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.