RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl vrea pe Erico da Silva

/ 24 iunie 2013

Sigură acum de despărțirea de Ousmane Viera, Pandurii a început să se intereseze de situația altor fundași centrali, iar acum pare să se fi oprit la o țintă mai veche, brazilianul Erico da Silva.

da silvaFundașul central brazilian are 23 de ani și a jucat ultima dată la Universitatea Cluj, el fiind jucătorul eliminat în partida cu care Pandurii și-a început cel mai bun sezon din istorie, la acel 6-2 de la Târgu Jiu cu formația ardeleană. El ar putea face echipă în defensiva gorjeană cu Christou Paraskevas, jucător pe care Pandurii l-a avut tot returul, însă fără a-l putea legitima din cauza problemelor legate de insolvența clujenilor. Christou Paraskevas își va încheia însă contractul cu U Cluj pe 30 iunie și de la data de 1 iulie va putea semna un contract cu Pandurii fără nicio altă piedică.

Erico da Silva a efectuat vizita medicală la Sibiu și se află acum în cantonamentul Pandurilor, sub comanda lui Cristi Pustai, care va da verdictul final în ceea ce părivește legitimarea jucătorului brazilian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.