RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Dinamo îl vrea gratis pe Cardoso? Şi eu l-aş vrea pe Torje gratis”

/ 20 iunie 2011

Cardoso şi-a rezolvat situaţia contractuală la Pandurii, brazilianul urmând a juca încă două sezoane în tricoul echipei gorjene, însă acesta va face în aceste zile un control amănunţit la Bucureşti.

Grigoraş a confirmat faptul că se va baza pe serviciile lui Cardoso în măsura în care el va fi apt din punct de vedere fizic: “Cardoso e răcit, dar a plecat la Bucureşti să facă şi el un control amănunţit. A avut o problemă destul de serioasă la genunchi şi vrem să ştim exact care e situaţia lui, dacă ne putem baza sau nu. Cardoso rămâne rămâne la Pandurii, am înţeles că e totul OK cu conducerea clubului, acum să vedem dacă e apt din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Legat de faptul că au apărut ştiri conform cărora Dinamo l-ar dori din nou pe brazilian, dar doar gratis, Grigoraş a comentat cu umor doleanţa dinamoviştilor: “Şi eu l-aş vrea pe Torje gratis, dar cred că aş da şi nişte bani pe el”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.