RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jaka, dorit de Steaua, nu răspunde la telefoanele Pandurilor

/ 14 decembrie 2011

Plecat din România după ce a fost acționat în justiție pentru dovada paternității unui copil pe care l-ar avea cu o tânără târgujiancă, Jaka Stromajer ar putea fi obiectul unui transfer de senzație în Liga I.

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru atacantul sloven, i-a contactat pe cei din conducerea Pandurilor și acum așteaptă doar răspunsul lui Jaka Stromajer, care însă nu răspunde la telefon, după cum spune Eugen Pîrvulescu: „Este adevărat, am avut o discuție cu domnul Gigi Becali, dar este o problemă pentru că nu reușim să dăm de jucător. Îl sunăm zilnic, dar nu reușim să luăm legătura cu el. La ultima discuție pe care am avut-o cu el a rămas ca atât el cât și noi să căutăm o echipă la care să poată evolua. Acum avem această ofertă, să joace la Steaua pentru 6 luni sub formă de împrumut și apoi să existe posibilitatea de a fi cumpărat, dar singurul lucru care stă în calea acestei mutări este faptul că nu răspunde la telefon. Așa cum spune Gigi Becali, pentru moment el nu mai este lăsat să vină la Târgu Jiu, însă în București ar putea juca și acesta este interesul tuturor părților. Decât să stea sau să fim nevoiți să luăm altfel de măsuri, cel mai bine ar fi să meargă să joace la Steaua”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    asta la steaua =)) … Nici la avantu prabusirea nu l.as lua.. sa dea 10 goluri in 2 ani… ce atacant e asta :)).. sa.l ia de tot ca e prea bun pentru pandurii .=))

    • andreo spune:

      Da ai mare dreptate!NU te pricepi deloc la fotbal!Ai inceput tu sa critici!PRIETENE,un atacant de banda nu trebuie sa dea neaparat goluri..sarcina lui e sa creeze superioritate numerica si sa dea pase pt atacantul central!LOL.uita-te frate la alte sporturi!!:))))))

      • spaga spune:

        prietene stai in banca ta. daca nu sti . inainte sa vina grigoras la echipa era unul dintre cei mai varza de la pandurii. juca titular pentru ca altu mai bun si cu experienta nu aveau. stromajer acum cu grig ce si.a mai dat drumul. si u esti un mare expert din cate vad. ! un atacant daca vrea sa se numeasca asa.indiferent daca e de banda sau central trebuie sa dea goluri. un minim de 10 goluri in tot camp. stromajer e un atacant mediocru

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.