RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doru Bratu, dorit la Pandurii

/ 6 ianuarie 2014

Fundașul transferat de Reghecampf la Steaua odată cu sosirea sa în Ghencea, schimbă în această iarnă tricoul campioanei cu cel al vicecampioanei fiind dat ca transferat la Pandurii de către antrenorul bucureștenilor.

alb albastru sigla pandurii 62           Chiar dacă Reghecampf a declarat că Doru Bratu este deja transferat la Pandurii, președintele executiv al gorjenilor recunoaște deocamdată doar faptul că îi place jucătorul și au demarat discuțiile pentru aducerea sa la Târgu Jiu: „Cu Doru Bratu suntem în discuții. Eu am mare încredere în el și pot spune că l-am vrut la Pandurii încă de pe vremea când el juca la Chiajna și aici era antrenor Grigoraș. Chiar dacă nu a jucat la Steaua, unde i-a fost greu în fața unor jucători precum Chiricheș, Szukala sau Gardoș, Paul (Paul Pîrvulescu – n. red.) mi-a spus cum se pregătește. El a tras din greu și cred că va fi un jucător cu care nu mă voi înșela. E un fotbalist foarte bun, un băiat de caracter”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu.

Pandurii mai are în lot alți patru fundași centrali, Erico, Christou, Mamele și Rada, însă oficialul gorjenilor lasă impresia că aducerea lui Doru Bratu face parte din planurile de viitor: „E bună o astfel de concurență. În plus, credeți că Erico va mai sta mult la Pandurii? Poate va sta cel mult până la vară… Sunt convins că și cu Doru Bratu, în viitor, vom face o afacere bună”, a încheiat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    normal ca ai mare incredere in el doar este jucatorul lu ana maria,cum la fel este si erico…toti jucatorii lu ana maria care nu joaca in alte parti ii aduci tu la pandurii. Normal,doar si fiuto il tine ala la steaua degeaba!

  • fdf spune:

    Sa vedem de cati jucatori de ai lu ana maria se va desparte pandurii…Oricum nu mai ai mult de stat pe la pandurii,de aia si ii aduci acum pe toti sa mai faci ceva bani din comisioane

  • Pandurul spune:

    Bratu asta nu cred ca e bun nici ca rezerva a lui Mamele. Ce dracu, incepem sa luam ciurucuri ? Asta e gen Gabi Matei, a stat mai mult accidentat decat a jucat fotbal. Pustai cere intariri pentru campionat, iar Parvulescu il aduce pe Bratu. Pai asta e intarire ? Trebuia adus un jucator peste ce avem deja, nu sub

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.