RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius aproape de 2Bundesliga

/ 19 decembrie 2012

Pandurii este aproape de a trimite un nou jucător să joace în Germania, asta după ce în urmă cu câțiva ani a dat lovitura transferându-l pe ivorianul Constant Djakpa în Bundesliga. Cel care ar putea să joace acum în Germania este atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, dorit de Energie Cottbus, din 2Bundesliga.

  Chiar dacă în Liga 1 nu a strâns prea multe reușite în dreptul său, atacantul Deivydas Matulevicius, adus în vară la Pandurii, ar putea pleca după doar o jumătatea de campionat la gruparea târgujiană. Președintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a confirmat faptul că jucătorul ar putea ajunge la Cottbus, în 2Bundesliga, la început sub formă de împrumut: „Există un interes pentru jucătorul Matulevicius venit din partea unui scouter din Germania pentru echipa Energie Cottbus. Îşi doresc un împrumut pe 6 luni, adică până la vară, cu opţiune de cumpărare definitivă. Aşteptăm, am discutat cu jucătorul, el ar fi dispus să plece pentru că Germania e Germania. Pe împrumut e vorba de o sumă de bani, iar pentru vânzare e vorba de alţi bani”, a declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.