RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Erico, încă nerefăcut

/ 13 august 2014

Accidentat în debutul meciului de la Craiova, fundaşul central Erico Da Silva a revenit la antrenamentele pandurilor, însă nu este refăcut 100%.

erico-gol-600x400

Chiar dacă Erico Da Silva a revenit la antrenamentele conduse de Petre Grigoraş, potrivit spuselor tehnicianul echipei gorjene, perioada de recuperare a brazilianului va mai dura o bucată de timp: „ Este greu de spus când va reveni Erico. Se pare că perioada de recuperare se va prelungi cu cel puţin o lună. El încă acuză dureri, iar acestea sunt detalii care,din păcate, necesită un timp. Va trebui să ne completăm cu ce avem şi să depăşim momentul ”, a declarat Petre Grigoraş.

Până la finele lunii august, Pandurii Târgu Jiu va susţine trei partide, dintre care două în deplasare. Vineri, aceştia vor evolua în Ghencea, contra Stelei, urmând ca în wekeend-ul imediat următor, gorjenii să primească replica Viitorului Constanţa. În ultima zi de vară, trupa lui Grigoraş se va deplasa la Mediaş, pentru partida cu Gaz Metan.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.