RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Erico, doar în partea a doua a turului

/ 17 iunie 2015
Brazilianul Erico da Silva nu se află în cantonamentul echipei gorjene de la Hoenderloo și nici nu va fi în situația de a putea să ajute echipa în primele etape de campionat.

erico duel aerian careuUltimele examene medicale efectuate înaintea plecării în cantonament au arătat că fundașul central pe care Edi Iordănescu l-ar dori în echipă nu putea face față solicitărilor unui stagiu de pregătire, așa că el a fost lăsat să se antreneze separat, la București: „Erico da Silva e clar că va rata începutul noului sezon. La ultimul control nu era apt să se antreneze cu echipa și de aceea am decis să urmeze un program special la București. Probabil, abia peste o lună și jumătate va putea reintra în circuitul echipei și abia apoi să vedem dacă îl putem reintegra în joc. Eu unul sper să fie o soluție de rezervă viabilă pentru viitoarea stagiune pentru că e un compartiment în care suferim mult la nivel de fundași centrali. Are valoare, are calități bune, a demonstrat deja acest lucru, să vedem cât de repede se va reintegra în echipă”, a mai declarat antrenorul Pandurilor. Pentru postul de fundaș central, Edi Iordănescu nu se poate baza în acest moment decât pe sârbul Vasiljevic și pe Șandru, însă este greu de crezut că va avea curajul de a aborda debutul sezonului cu acest cuplu de apărători centrali și fără rezerve.

În cantonamentul din Olanda, Edi Iordănescu așteaptă un fundaș central belgian, antrenorul Pandurilor spunând despre acesta doar că este unul cu experiență și are 29 de ani.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.