RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor să joace doar două etape din retur

/ 29 noiembrie 2012

Liga Profesionistă de Fotbal a programat încă trei etape din retur în acest an, dar cluburile au făcut demersuri să se joace doar două.

 Clubul Pandurii nu agreează idea de a disputa încă trei meciuri din retur în 2012. Astfel, grupările din Liga 1 au făcut o petiție la LPS prin care solicită să se dispute doar două partide. Pandurii ar încheia anul acasă, cu Gaz Metan Mediaș și nu ar mai face deplasarea la Ceahlăul.

„Sunt puţin obosiţi şi băieţii,  dar nu cred că doar ai noştri, e final de stagiune. Au fost 17 etape, dar nu avem ce face, mai avem 3 jocuri. Poate ar fi bine ca meciul de la Piatra Neamţ să nu se joace. Deocamdată e programată şi etapa 3-a returului, sperăm ca demersurile echipelor să fie acceptate de Ligă”, a declarat președintele executiv de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu.

Și Alexandru Maxim e în asentimentul șefului său. De loc din Piatra Neamț, Maxim va ajunge sub Pietricica, dar speră el, doar în vacanță. „Sincer, chiar aştept să vină pauză de iarnă mai repede. A fost un an greu, cu multe meciuri, iar eu personal nu prea am avut zile libere. Acum, îmi doresc să vină şi o vacanţă binemeritată, să mă deconectez puţin. Şi eu şi ceilalţi colegi abia aşteptăm vacanţa. Personal, aş vrea să nu se mai joace etapa a treia, cu Ceahlăul, dar până atunci va trebui să rămânem conectaţi la jocurile pe care le mai avem de disputat”, a spus și Maxim.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.