RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Szabolcs Santa şi Baris Aktas, jucătorii Energiei pentru următorul sezon

/ 8 iunie 2015
Pivotul în vârstă de 29 ani a petrecut ediţia precedentă tot în Oltenia, la SCM U Craiova, în timp ce Baris Aktas va bifa al treilea an consecutiv în echipamentul Energiei.

img_1516-qpr

Capitoul jucători autohtoni este din ce în ce mai bine betonat la Energia. După Guţoaia, Mihuţi şi Andrei, a venit rândul altor doi români să îşi pună semnătura pe contractul propus de gorjeni. Szabols Santa şi Baris Aktas vor evolua în stagiunea viitoare la Târgu Jiu.

Dacă Aktas se va afla la al treilea an consecutiv în echipamentul târgujienilor, Szabolcs Santa soseşte de la SCM U Craiova, la fel ca Dragoş Andrei. Interesul Energiei pentru Santa a fost prezentat de site-ul nostru încă de acum două săptămâni, iar în urma a runde întregi de negocieri, acesta s-a lăsat convins să vină în oraşul lui Brâncuşi. Înalt de 2.09 metri și în vârstă de 29 ani, românul a avut medii de 5.1 puncte și 3.4 recuperări în Bănie, la nivelul competiţiei interne, iar 7.0 puncte și 5.1 recuperări în 14 jocuri pentru alb-albaştrii în Liga Balcanică.

De-a lungul carierei, Santa a mai trecut pe la formații precum U BT Cluj Napoca, BC Mureș Târgu Mureș, CSM București și Steaua CSM București. În maioul lui U, acesta a ieşit campion al României în 2011.

În ceea ce îl priveşte pe Baris Aktas, turco-românul a încheiat un sezon bun la Târgu Jiu, în care numărul minutelor oferite de Antonis Constantinide acestuia au crescut, şi rolul lui Aktas fiind altul. Un amplu material despre evoluţiile jucătorului în vărstă de 24 ani puteţi lectura AICI.

Astfel, numărul jucătorilor semnaţi de Energia Târgu Jiu până acum urcă la cinci.

www.sportingorj.ro
Comentează!

6 Comentarii până acum

  • forta energia spune:

    Gutuaia=5000 euro dragos andrei =3000 euro mihuti =1300 euro santa =3300 euro baris =1500 euro

  • Anonim spune:

    Rusine clubului Energia si conducatorilor sai . Probabil singurul club din Liga Nationala care anunta ultimii pe site-ul oficial noutatile din cadrul lotului.

  • nicusor spune:

    Multumim forza energia pentru informatie, dar daca esti cu adevarat fan energia ar trebui sa iti dai seama ca ai facut o greseala. Campania de achizitii abia ca a inceput, iar astfel de zvonuri nu fac bine. Salariile sunt confidentiale cu un motiv. Daca acum Tal Karpeles zice ca daca gutoaia are un asemenea salariu el merita cu 25% mai mult?

    • Ion spune:

      Stai linistit ca achizitiile astea au fost facute cu un scop, cel mai probabil Tal va pleca, pretentiile lui fiind destul de mari d.p.d.v al banilor

      • Klauss spune:

        cel putin teoretic Gutoaia este muuuuult mai bun decat Tal, eu il vad adevaratul urmas al lui Darby…sper sa si confirme…

  • bubu spune:

    regula asta cu jucatorul roman pe parchet va creea probleme in sanul tuturor echipelor, pentru ca jucatori romani buni sunt foarte putini, si pretentiile lor au crescut de la cer la pamant…normal ca si jucatorii straini se vor considera nedreptatiti, pentru ca vor juca pe aceiasi bani sau bani mai putini, ei fiind mult mai buni decat jucatorii autohtoni…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.