RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Szabolcs Santa, dorit în curtea Energiei

/ 27 mai 2015
Acesta a evoluat în stagiunea 2014/2015 la SCM U Craiova.

szabolcs-santa-2-890x395_c

Goana după jucătorii români continuă în Liga Națională. Adrian Guțoaia a semnat zilele trecute cu Energia, Andrei Mandache și-a dat acordul pentru un contract pe doi ani la CSM Oradea, iar regula jucătorului român pune pe jar campionatul românesc.

Conducerea CS Energia caută variante în ceea ce privește sezonul următor, iar una dintre acestea pare a fi pivotul Szabolcs Santa, potrivit unor surse de încredere ale site-ului nostru. Înalt de 2.09 metri și în vârstă de 29 ani, românul a încheiat ediția 2014/2015 la Craiova, alături de SCM U. În Bănie, Santa a avut medii de 5.1 puncte și 3.4 recuperări. În plus de competiția internă, alb-albaștrii au jucat, pentru a doua oară consecutiv, în Liga Balcanică. Acolo, Santa a bifat 14 jocuri, cu 7.0 puncte și 5.1 recuperări.

De-a lungul carierei, acesta a mai trecut pe la formații precum U BT Cluj Napoca, BC Mureș Târgu Mureș, CSM București și Steaua CSM București. În maioul lui U, Santa a cucerit trofeul național în 2011.

Rămâne de văzut dacă pivotul va alege medaliata cu bronz în EuroChallange, varianta unei prelungiri la Craiova sau altă ofetă venită din întrecerea internă.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.