RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Marian Minea, noul jucător al Energiei

/ 25 iulie 2014

Acesta soseşte de la BCM U Piteşti, unde a evoluat pentru jumătate de sezon.

Minea

După achiziţia lui Tony Woods, Energia continuă să fie activă pe piaţă transferurilor. Conducerea clubului oltean a reuşit să obţină semnătura jucătorului român Marian Minea, ex. BCM U Piteşti. Acesta a semnat o înţelegere pe un sezon cu câştigătoarea Cupei României.

Minea este născut în 1985, măsoară 2.03 metri şi evoluează pe poziţia 4. De-a lungul carierei, jucător originar din Bucureşti a mai evoluat la echipe precum Rapid Bucureşti, Rompetrol Bucureşti, CS Politehnica Iaşi, CS Otopeni, Steaua Bucureşti şi CS Farul Constanţa.

În sezonul 2013-2014, acesta a evoluat în 12 partide pentru BC Farul Constanţa şi în alte şapte pentru BCM U Piteşti, totalizând o medie de 23.1 minute şi 5.8 puncte per partidă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Felix spune:

    Bun transfer….ne am intarit pe pozitia 4….chiar aveam nevoie……nu avem pe pozitia aia decat pe Vlaicu milosevic si pe kremen……buna treaba conducerea…..

  • paul spune:

    Felix Motanul,lasa ca o sa ajungi tu conducator la Club si aduci un Lebron James,Kobe Bryant sau Carmelo Anthony!!Doar ai experienta,vorba aia……radio,ziare,alea,alea!!!!!Nu-i asa?Pana atunci bun venit tuturor jucatorilor si succes tuturor in noul an competitional.Vom veni cu drag la sala pt a va sustine.HAI ENERGIA!!

  • marian spune:

    Nu fiti rai cu Felix!!!Comparativ cu alte comentarii in care a asasinat gramatica limbii romane,acum macar a scris corect.Succes echipelor de baschet si handbal ale Clubului ENERGIA,multumim ca va avem in mica noastra urbe!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.