RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darko Vujacic este noul jucător al Energiei

/ 4 octombrie 2012

Speculațiile făcute în ultima vreme s-au dovedit a fi adevărate, nu doar în ceea ce privește plecarea lui Singleton, ci și în privința noului jucător adus de Energia, acesta fiind muntenegreanul Darko Vujacic.

Slobodan Nikolic a precizat că s-a optat pentru aducerea acestui jucător și sub presiunea timpului, dar și datorită experienței sale, inclusiv în campionatul românesc, acesta evoluând în ultima vreme la Pitești: „Vujacic nu vine ca pivot, vine pe poziția 3, vom fi nevoiți să ne adaptăm acum situației nou create. Este un jucător cu experiență, un shooter bun și un jucător care poate trage echipa după el în anumite momente, genul lui Cuic. Am ales această variantă pentru că nu mai aveam prea mult timp la dispoziție să căutăm un pivot bun, vom face acest lucru în iarnă, atunci când un alt străin din lotul Energiei va pleca pentru a face loc pivotului”, a declarat Slobodan Nikolic despre noul jucător al echipei sale. Tehnicianul plav a precizat că nu doar Giles, a cărui poziție pare acum cea mai fragilă în echipă poate fi vizat de o despărțire în iarnă: „Oricine din echipă poate fi vizat, mai puțin Darby, care a jucat excepțional și la el nu avem ce să spunem. În rest, oricine nu-și face treaba poate pleca în iarnă: Giles, Atanackovic, Stefan Nikolic, Steffel, Vujacic… Și nu doar dintre străini. Ei trebuie să primească acest semnal dat odată cu plecarea lui Singleton, trebuie să se gândească că următorul poate fi chiar el. Eu sunt ultimul care să nu fiu de partea jucătorilor, întotdeauna vreau să-i ajut, dar și ei trebuie să înțeleagă ce le cer și să fie disciplinați”, a completat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.