RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Benedict Geamănu este noul secund al Energiei

/ 14 iulie 2011

Benedict Geamănu este noul antrenor secund al Energiei, propunerea Consiliului Director al clubului gorjean fiind acceptată de fostul jucător şi antrenor al Energiei, în ultima vreme profesor la un colegiu din Târgu Jiu.

Doru Geamănu îl va ajuta pe Liviu Andrieş din funcţia de antrenor secund, post rămas liber la Energia după plecarea lui Sandu Iacob din această vară, fostul inter dreapta îndeplinind această funcţie în returul campionatului trecut.

În această perioadă, handbaliştii Energiei se antrenează la Târgu Jiu alergând fie la stadion, fie pe aleile din Parcul Central, şedinţelor de alergare adăugându-li-se şi programe la sala de forţă sau la piscină.

De luni, echipa va intra în cantonament, acesta urmând a se desfăşura tot la Târgu Jiu, vechile cantonamente la mare sau la munte devenind deja istorie pentru echipa gorjeană care se vede nevoită să strângă serios cureaua din cauza crizei financiare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.