RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic face apel la fanii Energiei

/ 20 ianuarie 2011

Departe de popularitatea de care s-a bucurat fostul antrenor al Energiei, Theo Evans, actualul tehnician al Energiei speră ca suporterii să fie din nou alături de echipă duminică, la importantul meci pe care-l va susţine în compania celor de la CSM Bucureşti.

Nikolic recunoaşte meritele suporterilor în rezultatele echipei pe propriul teren şi de aceea le cere acestora să vină la sală în număr cât mai mare: „Vreau să îi rog pe fanii de baschet din Tg-Jiu să vină din nou în număr mare şi să fie aproape de echipă aşa cum au făcut-o până acum. Ştiu că a trecut mai mult de o lună de când nu şi-au mai văzut echipa evoluând acasă, aşa că vreau să contez pe asta, revenirea noastră să fie printr-o victorie. Avem nevoie de suporteri, echipa chiar este depedentă de ei. Şi să nu uităm că acest meci cu CSM Bucureşti va fi şi televizat”, a declarat tehnicianul Energie.

În ceea ce priveşte comparaţiile ce se fac mereu între persoana sa şi fostul antrenor, Nikolic spune că îl apreciază pentru că s-a făcut iubit aici, dar doreşte să facă mai multe decât a reuşit acesta în ultimul sezon: “Am mai auzit şi alte vorbe cum că Theo Evans a avut mare succes la Energia, dar privind la rezultatele din ultimul sezon, echipa a avut 5 victorii şi 10 înfrângeri în tur, a terminat pe poziţile 14-16, iar la final pe locul 10. Ori pentru mine asta nu înseamnă nimic dacă toată lumea spune că Theo Evans a avut succes anul trecut la Energia. În ceea ce mă priveşte pe mine, îmi place lupta, iar pentru asta sunt dispus să merg până la capăt”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • evreul spune:

    Paradoxal este ca desi aproape toata lumea recunoaste superioritatea ca antrenor a lui Nikolici fata de Theo Evans(inclusiv contestatarii lui),toti il vor inapoi pe american.Si acum sa incerc sa explic de ce: 1. In primul rand asociaza antrenorul sarb cu actualul presedinte care EVIDENT nu este iubit de absolut nici un segment de spectatori(si nici chiar de Complexul Energetic- asta ar putea explica interesul din ce in ce mai scazut al conducerii pt. sectia de baschet)
    2.Relatia cu fanii era total opusa. Theo dupa fiecare meci INDIFERENT DE REZULTAT isi obliga jucatorii sa salute si sa bata palma cu fanii pe cand Nikolici nu a facut asta decat de 2 ori si atunci impins de maseur ( La Otopeni dupa meci cu toate ca cei 20-30 de fani au strigat toata repriza 2 in afara de Porter si Louis care au dat mana cu noi restul sau intors cu spatele si au plecat la vestiar)
    3.Nu poti sa compari omul Theo Evans care atunci cand au vrut sa-l dea pe Ilie afare si-a cedat o parte din salariu in favoarea acestuia, pe Theo care facea antrenament cu 40 de copii odata de la 4 la 15 ani gratis si isi obliga jucatorii sa ajute si ei,nu-l poti compara (deocamdata) cu nimeni.
    Si toti iubitorii de baschet din Tg-Jiu simt asta.

    )

  • evreul spune:

    Nikolic* imi cer scuze!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.