RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans nu ştie dacă Federaţia îl va aprecia în aceeaşi măsură ca şi fanii

/ 11 februarie 2010

Theo Evans a adunat până acum cele mai multe voturi pentru postul de antrenor al echipei Sudului la ediţia din acest an a All Star Game-ului românesc, el devansându-l, ca şi în sezonul trecut, pe antrenorul Asesoft-ului, Vladimir Arnautovic.

Tehicianul american al Energiei spune că este onorat de faptul că şi de această dată se bucură de o mare apreciere în rândul iubitorilor baschetului, dar spune că nu ştie dacă voturile lor vor fi suficiente pentru ca el să fie din nou pe banca Sudului la All Star Game: “Este o onoare pentru mine să fiu nomimalizat al doilea an consecutiv. Le mulţumesc fanilor care mă votează pentru a fi ales antrenor în All Star Game, dar Federaţia va decide pentru că au 50% decizie de vot pentru a alege antrenorul pentru acest meci. Dacă Federaţia mă va alege, sunt onorat şi voi merge la All Star Game”, a declarat Theo Evans.

În acest an a fost modificat regulamentul prin care sunt aleşi cei care vor juca în All Star Game. Dacă anul trecut fanii, reprezentanţii presei şi cei ai federaţiei beneficiau de procente egale în stabilirea loturilor şi a antrenorilor, anul acesta voturile Federaţiei Române de Baschet au o pondere de 50%, cele ale presei contează în proporţie de 30%, în timp ce fanii au doar 20% din puterea de decizie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.