RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii de la Energia vor din nou la All Star Game

/ 7 februarie 2010

După ce anul trecut Energia a trimis la All Star Game-ul baschetului românesc un antrenor şi doi jucători, echipa gorjeană ar putea profita de începutul foarte bun de retur pentru a ajunge şi în acest sezon la All Star Game cu o delegaţie cel puţin la fel de numeroasă.

În 2009, Theo Evans a fost împreună cu Arnautovic la conducerea echipei Sudului, americanul fiind cel care a s-a clasat pe prima poziţie a clasamentului celor nominalizaţi. În echipa lui Evans au fost şi doi baschetbalişti ai Energiei, Bogdan Popescu, între timp plecat la Steaua Turabo, şi Kibwe Trim.

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet a deschis procesul de votare a baschetbaliştilor pentru All Star Game-ul din acest an, iar după primul weekend de votare Theo Evans este din nou primul în clasamentul antrenorilor, americanul având un avans de circa 70 de voturi faţă de cel care i-a fos rival şi anul trecut, Vladimir Arnautovic.

Dintre jucători, cea mai bună poziţie este ocupată de Andrei Căpuşan, care ocupă locul doi în clasamentul extremelor de forţă fiind flancat de jucătorii celor de la Asesoft Căruţaşu şi Burlacu, ocupanţi ai poziţiilor 1 şi 3 în clasamentul în care pe poziţia a patra apare şi Rareş Apostol, urmat de un alt baschetbalist de la Energia, Claudiu Alionescu. Tot pe locul doi este şi Louis Darby între extremele mici, colegul său Porter Troupe fiind deocamdată doar al şaselea.

Şanse de a prinde din nou un loc la All Star Game are şi Kibwe Trim, care este situat pe locul patru în clasamentul pivoţilor, un loc mai bun decât cel ocupat anul trecut la votul suporterilor, el fiind atunci beneficiar al voturilor date de federaţie şi presă. În acelaşi top, Joe Barber este doar pe locul 8, departe de pretenţiile unul loc în echipa Sudului.

Conducătorii de joc sunt conduşi de americanul Craiovei, O’Darien Bassett, Kevin Tyner fiind abia al şaselea în acest clasament, Gliga şi Stroescu primind şi ei voturi cât pentru locurile 18 şi 21.

Slab reprezentat este lotul Energiei în clasamentul fundaşilor aruncători de la distanţă, Amărghioalei, Lupusavei, Bratoloveanu şi Daniel Ilie ocupând locuri între poziţiile 9 şi 19.

All Star Game 2010 se va disputa în acest an la Oradea pe 16 martie. Votul fanilor este deschis pe site-ul www.frbaschet.ro şi va rămâne aşa până pe 5 martie, cele două loturi fiind stabilite însă după ce procentajele obţinute de candidaţi vor fi ponderate şi cu cele obţinute din partea presei şi cele din partea departamentului tehnic al federaţiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • raulica spune:

    De ce nu este scris nimic de Claudiu Alionescu care ocupa locul 5 in clasamentul extremelor de forta? Cum puteti omite asa ceva? Bine ca scrieti despre unii jucatori care nu au nici macar un sfert din voturile care le are Claudiu Alionescu(cred ca un sfert este totusi prea mult)

  • raulica spune:

    De ce nu apare ce am scris inainte? E nevoie de o „aprobare” :)) ? Nu are oricine dreptul la replica? Acum imi vine in minte un vers dintr’o melodie: Exprimarea libera e castigata in revolutie!!! Mie mi se pare chestia asta o forma de cenzura. De ce nu poate aparea un comentariu imediat dupa ce a fost scris? Va e frica sa nu va jigneasca cineva? 🙂 Imi pare rau ca am citit acest articol si am pierdut 10 minute pretioase.

    • Omiterea lui Alionescu din enumerarea jucatorilor Energiei votati pentru All Star Game 2010 a fost intradevar o scapare pe care o vom „repara”.
      In ceea ce priveste „aprobarea”, aceasta reprezinta o metoda larg aplicata de site-uri in ziua de astazi. Nu spun de ce o fac altii, am sa spun insa de ce o facem noi. Ne dorim ca pe acest site sa apara orice opinie, insa in termenii pe care noi ii intelegem, adica cei ai bunului simt. Asta este cauza pentru care unele mesaje apar cu o usoara intarziere. Speram sa existe intelegere pentru acest lucru, asa cum si noi incercam sa invatam din tot ceea ce voi postati pe site-ul nostru. Dupa cum observi, pentru ca nimic din ceea ce ai scris nu lezeaza demnitatea, bunul simt si nici nu denigreaza vreo persoana, mesajul tau a aparut integral. E drept, cu o intarziere de circa 20-30 de minute.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.