RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrişor Gănănău, din nou sportivul numărul 1 în Gorj

/ 29 decembrie 2009

Direcţia pentru Sport a Judeţului Gorj şi-a anunţat clasamentul celor mai buni sportivi în anul 2009.

Cei mai mulţi sportivi clasaţi în Top 10 sunt boxeri, cel mai galonat dintre ei, Petrişor Gănănău de la CS Pandurii Târgu Jiu, fiind desemnat sportivul numărul 1 în Gorj în 2009, distincţie primită de acesta şi în 2008. Pe podium, pe locul doi, au fost plasaţi Ramona Manea de la Radiogoniometrie, legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu, şi Denisa Amza, boxeră la CSS Târgu Jiu, în vreme ce pe treapta a treia se află tot doi sportivi, tânărul boxer Marius Salan, de la Jiul Rovinari, şi atletul Claudiu Şurlea, de la CS Pandurii Târgu Jiu.

În continuarea clasamentului întocmit de Direcţia pentru Sport a Judeţului Gorj pe 2009, pe locul patru se află o altă boxeră de la CSS Târgu Jiu, Irina Boldea. Pe locul cinci sunt doi sportivi de la CS Pandurii Târgu Jiu, boxerul Ion Mucioiu şi atletul Alexandru Staicu, iar pe locul şase şi-a făcut loc motociclistul Cristian Pătrăşcoiu de la CS Moto-Sport Maraton Târgu Jiu. Locul şapte este împărţit de doi juniori, atleţi la CS Pandurii, Alexandru Olteanu şi Alexandru Dobriţescu, în vreme ce pe locul opt sunt doi boxeri, de la acelaşi club, Alexandru Motorga şi Veronel Tărău. Clasamentul este închis de luptătorul Florin Fometescu, de la CSS Târgu Jiu, pe locul nouă, şi boxerul Iulian Văduva, de la CS Jiul Rovinari, pe locul zece.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.