RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fotbal şi violenţă în ligile inferioare din Gorj

/ 2 noiembrie 2009

cartonas-rosuLiga a IV-a gorjeană a avut din nou parte de evenimente nesportive, meciul dintre Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu şi Dinamo Inter Stăneşti având parte de violenţe după fluierul de final.

Membru în staff-ul oaspeţilor, Liviu Blideanu a fost evacuat din incinta terenului în timpul partidei pentru proteste repetate şi injurii aduse atât arbitrilor întâlnirii cât şi jucătorilor echipei adverse. Acesta a continuat în aceeaşi notă să-şi manifeste nemulţumirea şi după evacuare, iar după fluierul de final al întâlnirii a fost agresat de Dodenciu şi Cănăvoiu, conform raportului întocmit de arbitri şi observatori. În aceeaşi partidă, Buliga, de la gazde, a fost eliminat pe final, iar jucătorului Dediu de la oaspeţi i-a fost reţinută legitimaţia de arbitrul Ion Ţuţurigă pentru un duel verbal cu Cănăvoiu după finalul meciului.

Nici Liga a V-a nu a fost lipsită de evenimente violente, la Bengeşti fiind implicat chiar un membru al Biroului Executiv al AJF Gorj. Ovidiu Dănăcică, jucător la Gilortul Bengeşti şi reprezentant al Ligii a V-a în Biroul Executiv al AJF, a fost eliminat de arbitrul Raimond Zăinel, moment în care a început agresiunea. Dănăcică a rupt tricoul dar şi ceasul arbitrului după care i-a aplicat acestuia şi o scurtă corecţie lovindu-l cu piciorul peste coapsă.

Evenimentele petrecute la Târgu Jiu şi Bengeşti vor fi analizate şi judecate de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Gorj în şedinţa de marţi, la ora 16:00.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    Traim in Romania !!!!!

  • spaga spune:

    nu va mai mirati cand auziti ca sa iau la batae !!!!! ASTA E ROMANIA> !! PLINA DE OAMENI INCULTI CARE NU STIU CU CE SE MANANCA FOTBALU !!!

  • chalana spune:

    cum poti educa jucatorii unei echipe cind iti vine arbitri pustani 17 18 ani care nu stiu sa arbitreze corect in ligile inferioare este cel mai greu de arbitra un meci trebuie arbitri cu experienta gen TROCAN.TUTRIGA ,BILTAC ,VOZARU,

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.