RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noul preşedinte al secţiei de handbal a Energiei va veni din cadrul CER

/ 1 martie 2011

Preşedintele clubului Energia a confirmat faptul că Gore Popescu a demisionat din funcţia de preşedinte al secţiei de handbal a clubului gorjean, Ion Surdu susţinând că postul va fi ocupat de un om desemnat de sponsorul principal.

„Am primit solicitarea din partea domniei sale de a renunţa la această poziţie din motive personale, aşa că nu am să discut despre acest aspect. Cred că mâine vom reuşi să ne întrunim pentru a lua în deiscuţie cine va prelua funcţia de preşedinte de secţie. Numirea unui nou preşedinte de secţie este atributul Consiliului Director. I-am adus la cunoştiinţă domnului director Trotea decizia domnului Gore Popescu de a demisiona, a luat act de ea şi mâine, probabil îl vom desemna pe cel care va prelua această funcţie. Având în vedere că secţia de handbal este secţia numărul 1 în cadrul clubului, siguranţă noul preşedinte nu va fi din afara sponsorului. Acesta va fi unul din cadrul Complexului Energetic Rovinari”, a declarat pentru sportingorj.ro Ion Surdu, preşedintele clubului Energia.

Echipa de handbal, condusă de antrenorul Liviu Andrieş este în pauză competiţională până pe 19 martie, tehnicianul Energiei acordând liber jucătorilor până vineri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.