RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Buget similar cu cel din sezonul trecut pentru handbaliştii Energiei

/ 27 mai 2010

Consiliul de Administraţie al clubului Energia a stabilit un buget pentru echipa de handbal similar cu cel din sezonul precedent.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia a declarat că s-a luat această decizie fără a se mai aştepta soarta echipei de fotbal, o parte dintre fondurile alocate echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu pentru Liga I luând drumul handbalului şi baschetului în cazul în care aceasta va evolua în campionatul viitor în liga secundă: “Am hotărât să ne facem singuri planurile adică să ne bazăm pe resursele noastre. Sunt vremuri de criză şi încercăm să ne descurcăm şi noi cum putem mai bine”, a declarat Gore Popescu. Acesta a mai spus că i-a comunicat deja lui Vasile Stângă decizia Consiliului de Administraţie: “După şedinţă am vorbit cu domnul Stângă, căruia i-am comunicat decizia noastră şi a rămas că se va mai gândi câteva zile pentru a se hotărî dacă va continua sau nu cu noi în aceste condiţii”, a declarat Gore Popescu, acesta menţionând că Vasile Stângă, în cazul în care va accepta să continue în aceste condiţii la Târgu Jiu, va avea mână liberă la transferuri.

Vasile Stângă a cerut un răgaz de câteva zile pentru a lua o hotărâre: “Din păcate asata este situaţia. Am vorbit cu domnul Popescu, ştiu ce se întâmplă cu criza asta, aşa că o să mă hotărăsc în câteva zile ce voi face. Nu pot să dau acum un răspuns pentru că trebuie să mă gândesc foarte bine. În acest moment sunt şanse 50-50 % să continuui alături de Energia”, a declarat antrenorul Energiei care demarase deja discuţiile cu doi jucători stelişti, Novanc şi Georgescu, pentru a-i aduce la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.