RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stefan Atanackovic este al Energiei – VIDEO

/ 15 iulie 2012

Energia a parafat în această seară un transfer important, antrenorul Slobodan Nikolic anunțând că sârbul Stefan Atanackovic a semnat cu gruparea gorjeană.

„Am transferat un jucător foarte bun, cu o experiență bogată, un jucător care ne va ajuta foarte mult. Atanackovic a semnat cu noi pe un an, poate juca pe pozițiile 1 și 2 și acoperă foarte bine nevoile noastre din acest moment. În zilele următoare am putea anunța și transferul unui pivot foarte bun”, a declarat Slobodan Nikolic pentru Sport în Gorj.

Stefan Atanackovic este un fundaș de 28 de ani și 1,96 m, care a mai evoluat în România pentru CSU Atlassib Sibiu. În sezonul 2011-2012 a jucat în Serbia, pentru două echipe, Metalac Valjevo și Proleter Naftagas.

Îl puteți vedea aici pe Atanackovic jucând chiar într-un meci contra Energiei:


www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • vlad spune:

    E bun acolo pt 1 2 , dar ca role player , sa vina de pe banca sa prinda in jur de 15 minute adunat pe cele 2 posturi si cam atat . Pivot e nevoie , inlocuitor pt Porter , chiar un EXF si o rezerva pt 2-3 .. Sa bage la greu .

    Sa BAGE LA GREU !

    • fraieri spune:

      se grabesc sa semneze rezerve ca sa nu le mai ramana bani de jucatorii principali. Iar o sa fim pe locul 5-6-7, cum ne-am obisnuit!

  • vlad spune:

    Pe pozitia 4 era extraordinar Steve Ross , dar acesta a ales Mobitelco . Trebuie sa ne mai miscam pe piata transferurilor . Si mai repede .

  • realgorj spune:

    Pare a fi OK, eu merg pe mana lui Slobodan ! Sa vedem si ce pivot gaseste !

  • fraieri spune:

    in loc sa aduca intai pe primii 5 intre care un pivot si un shooter ei transfera rezerve si apoi se plang ca nu mai au bani sa plateasca pt jucatori buni.

    • realgorj spune:

      Sincer nu te inteleg. Ce inseamna sa aduci pe ,,primii cinci”? Din primii cinci a plecat Porter. Au ramas Nikolic jr., Darby, Mocanu, Steffel. Atanakovic joaca 1-2, de unde ai tras concluzia ca e rezerva ? Nu crezi ca e nevoie de o dublura cand Nikolic jr. nu e in forma ? Si daca aduci primii cinci foarte buni si nu mai ai bani si de rezerve de valoare, cui ajuta ? Ai vazut ca fara banca lunga nu rezistam. Mai bine un lot mai echilibrat si omogen. Cand va fi buget mai mare se va pune problema altfel…Si cred ca anul trecut am fi fost mai in fata daca ii aveam de la inceput pe Darby si Porter, nu Fields si Oluic.Asteptam sa vedem cu ce pivot vine Slobodan.

    • a fan spune:

      Tu esti fraier 😉 Daca te pricepi asa mult la basket de ce nu esti tu presedinte ? De ce nu faci tu toate transferurile daca tot spui ca transfera rezerve ? Macar l-ai vazut pe Atanackovic cum joaca , ca sa tragi concluzia ca e rezerva ?

  • sarbu spune:

    Cumpanasule ne miscam si noi mai cu talent sau n-ai iesit inca din hibernare cum te misti tu cu viteza melcului cred ca o sa ramai cu degetul in gura,toate echipele si-au luat jucatori numai tu esti indolent si nepasator pentru soarta acestei echipe sau da-ti demisia daca esti incopetent

  • george spune:

    Alt an , aceeasi poveste la sectia de baschet!…..
    Domne aveti un talent de a lasa iubitorii baschetului sa se perpeleasca , in fiecare an , ca micii pe gratar ….. sunteti de groaza …… Nici un comunicat , nici o stire , nici un zvon , pe site-ul clubului ……bezna !
    Sa aprinda domne cineva un bec , ceva si pentru noi (astia fara importanta) sau becul il aprinde-ti doar cand va luati salariul !?

  • sarbu spune:

    Oare ce inseamna asteptarea asta oare asteptam pe cineva oare isi face revenirea T E ar trebui sa stim si noi

    • a fan spune:

      Laurentiu , fix acelasi lucru am zis si eu in alt comentariu…se pare ca e mai interesant fotbalul de liga a 15-a decat baschetul de divizia a…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.