RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steffel ar putea deveni liderul noii echipe a Energiei

/ 8 septembrie 2011

Slobodan Nikolic se fereşte să tragă o concluzie şi să spună dacă noua echipă a Energiei este superioară sau nu celei anterioare, tehnicianul sârb spunând că acum a avut mai puţini bani la dispoziţie pentru crearea lotului de jucători.

“Echipa are potenţial, dar trebuie privite lucrurile şi altfel. Bugetul e cu 30% mai mic faţă de sezonul trecut. Asta e realitatea”, spune Nikolic senior. Acesta crede că Steffel, Fields sau chiar fiul său, Stefan, ar putea fi liderii echipei în teren în actuala stagiune: “Steffel nu a jucat nimic la Piteşti, nu a primit mingi, dar a avut 16 puncte la final. Cine s-a uitat la meci ar fi putut să spună că nu a ajutat deloc echipa, dar văzând apoi câte puncte a marcat îşi poate schimba părerea. E important ca un jucător să înscrie şi atunci când nu joacă la capacitate maximă”, a comentat Slobodan Nikolic.

Tehnicianul Energiei se teme de un eventual randament scăzut al lui Guţoaia, jucător care este nevoit să sară peste unele antrenamente pentru a-şi susţine examenele de la facultate: “E o problemă şi cu Guţoaia care în septembrie are examene la facultate şi va lipsi de la antrenamente. După meciul de la Craiova a plecat să-şi dea examenele şi a revenit înaintea partidei de la Piteşti”, a mai spus Slobodan Nikolic. Acesta aşteaptă foarte multe de la jucătorul român şi avertizează că este o greşeală ca acesta să fie comparat cu unul dintre foştii jucători ai Energiei, Andrei Căpuşan: “Nu se poate face o comparaţie între Guţoaia şi Căpuşan. Căpuşan este un jucător foarte bun, experimentat, care joacă poziţiile 3 şi 4, în vreme ce Guţoaia este şi el un jucător bun, cu un potenţial bun de a mai creşte, dar care joacă pe poziţiile 2 şi 3”, a încheiat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.