RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Românii, prioritari la Energia

/ 19 mai 2015
Gorjenii sunt pe punctul de a convinge un internațional român să joace în sezonul viitor la Târgu Jiu.

34

De abia s-a încheiat ediția 2014/2015 pentru Energia, dar conducerea clubului își face în continuare treaba și caută cea mai bună formulă pentru alcătuirea unui lot competitiv. Antonis Constantinides a semnat în această seară prelungirea cu semifinalista Ligii Naționale, iar la nivelul roster-ului, negocierile sunt în plină desfășurare.

Watson, Troupe, Milosevic și Kremen sunt doriți cu ardoare la Târgu Jiu și pentru stagiunea viitoare, dar, în shimb, Mack și Minea și-au încheiat deja conturile cu fosta câștigătoarea a Cupei României. Nici Vlaicu nu mai reprezintă o țintă certă pentru staff-ul Energiei, însă Tal Karpelesz, Baris Aktas și Tal Omer pot continua în culorile roș-albastre.

La capitolul noutăți, oltenii sunt la o semnătură distanță de asigurarea serviciilor unui internațional român pe pozția 3 și se află în discuții avansate cu alți doi pivoți autohtoni. Darby va trebui înlocuit, iar, în cazul în care Glyniadakis nu va mai fi convins să-și prelungească contractul cu Energia, un jucător străin de poziția 5 va fi o problemă de rezolvat pentru oficialii gorjeni în această vară.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Gigi spune:

    Cred ca noi suporterii (mai putin Sarpe , felix si mai sunt vreo doi) avem posibilitatea ca acel 1% din declaratia lui Louis sa castige si sa se intoarca la Tg-Jiu .
    Putem face actiuni comune de sustinere , care pot sa-l motiveze pe cel mai iubit si cel mai statornic jucator al Energiei .(acum 3 ani am reusit , prin actiuni similare , ca baschetul sa continue la Tg-Jiu).

  • marian spune:

    Asa este cum spune Gigi!Haideti cu totii sa incercam sa-l convingem pe Louis sa revina la Tg Jiu si acel 1% sa facem sa fie 100%.Louis mai are mult de spus in baschet,publicul gorjean a ramas in sufletul lui asa cum si el a ramas in sufletul nostru si va fi greu pentru copiii al caror idol a fost sa vina la Sala si sa nu mai vada nr.8 pe teren!Sa in cepem campania de convingere”)))Louis,please come back to Energia,Tg Jiu love you!!Sarpe,Felix,Darina si vreo cativa intriganti,macar in al 12 lea ceas aveti demnitatea sa cereti scuze persoanelor pe care le-ati jignit la inceputul sezonului,asta daca stiti ce este aceea demnitate.Multumim Antonis Constantinides,multumim Porter,Louis,Giordan,Nemanja,Michal,Andreas,Mack,Tal,Omer,Catalin,Razvan,Marian,Baris,Silviu,Claudiu,etc,titulari si rezerve fara de care titularii nu se pot antrena pentru a castiga meciuri si aduce atata bucurie in sufletele noastre si a copiilor nostri.Ati scris istorie in sportul gorjean,abia asteptam sa ne revedem in toamna.Hai Energia!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.