RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE. Antonis Constantinides: „Tal Omer va semna cu Energia imediat ce primeste pașaportul românesc”

/ 15 ianuarie 2015

Antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a confirmat informația apărută pe site-ul nostru, conform căreia Tal Omer s-a înțeles cu formația gorjeană.

545661_10150814199607752_2027735507_n

ACTUALIZARE

Antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a confirmat înformația apărută pe site-ul nostru, conform căreia Tal Omer s-a înțeles cu formația gorjeană. „Căutăm împreună cu managementul clubului jucători români buni care evoluează în străinătate şi acum avem o opţiune. Numele lui este Omar Tal. Am fost de acord şi am vorbit cu cei din conducere să semeneze cu acest jucător pentru că este un jucător foarte bun şi am înţeles că atunci când va primi paşaportul românesc imediat va veni la Tg-Jiu. Am primit garanţii că săptămâna viitoare se vor demara toate actele pentru a primi acest paşaport. Din ce cunosc eu, noi deja am semnat contractul, dar el nu îşi poate pune semnătura pe contract până ce nu obţine paşaportul românesc. Am vorbit şi cu antrenorul lui în Israel, pentru că este normal ca şi cei de acolo să-i dea drumul să plece şi totul este în regulă. Aşteptăm doar actele”, a declarat cipriotul la finele jocului câștigat de echipa sa cu BCM U Pitești.

                                                                                        

După înlocuirea lui Turner cu Glyniadakis în această iarnă și confruntările din Cupa României și EuroChallange, grupării oltene îi zboară gândul la viitor. În acest sens, potrivit unor surse ale site-ului nostru, câștigătoarea Cupei României a bătut palma cu alt jucător ce deține dublă cetățenie, Tal Omer. Acesta poate fi folosit ca român pe parchet, întrucât, de origine israeliană, Omer este posesor al unui pașaport românesc, asemenea numărului 21 de la Energia, Tal Karpelesz.

Tal Omer evoluează pe pozițiile 1-2, iar sezonul în curs la început în Israel, alături de echipa Hapoel Kazrin, maioul acesteia îmbrăcându-l încă 2013. Jucătorul are 25 de ani și o înălțime de 1.87 metri. În sezonul 2014-2015, Omer a jucat 12 partide în liga secundă din Țara Sfântă, având următoarele medii statistice: 22.7 minute, 7.4 puncte, 2.5 recuperări și 3.2 pase decisive pe partidă.

În condițiile oficializării transferului lui Tal Omer la Energia, formația de pe locul 8 ar urma să renunțe la serviciile americanului Frankie Sullivan, sosit și el la jumătatea turului de campionat. Jucătorul de peste ocean nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.