RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides: „Avem nevoie foarte mare de aportul jucătorilor români”

/ 21 august 2014

Secţia de baschet a clubului Enegia Târgu Jiu a organizat astăzi prima conferinţă de presă de la reunirea echipei. La aceasta au luat parte tehnicianul câştigătoarei Cupei României, Antonis Constantinides, dar şi secunzii Claudiu Alionescu şi Bojan Hristovski.

img_3229-qpr-365x327Incluzându-l şi pe Tal Karpelesz, Energia se va putea baza pe nu mai puţin de zece jucători autohtoni în sezonul 2014-2015. Dacă acesta are garantat un număr consistent de minute, noul antrenor al Energiei, Antonis Constantinides, dă asigurări că şi ceilalţi români vor fi piese importante în strategia gândită de noua bancă tehnică: „Este adevărat, avem nevoie foarte mare de aportul jucătorilor români, deoarece vom avea două jocuri pe săptămână. S-a discutat cu aceştia înainte de semnarea contractelor şi li s-a explicat ce rol vor avea în echipă. Aceştia sunt aici pentru a ne ajuta, nu doar pentru a face simpu act de prezenţă la antrenamente”, a spus cipriotul.

Întrebat de nivelul la care se află singurul pivot din lotul câştigătoarei Cupei României, Constantinides a recunoscut că americanul este în urmă cu pregătirea fizică: „Tony Woods nu este la un nivel ridicat din punct de vedere al pregătirii fizice, dar până la primul joc oficial absolut toţi jucătorii vor fi 100% pregătiţi. El este un jucător foarte bun, dar are nevoie de timp pentru a se acomoda”, a declarat fostul selecţioner al naţionalei Ciprului.

Secundul Claudiu Alionescu a ţinut să transmită un mesaj fanilor vizavi prezenţa la antrenamentele echipei: „Fiecare antrenament de luni seara va fi deschis publicului ce doreşte să vadă jucătorii la treabă, dar avem rugămintea ca, în restul zilelor să dispunem de liniştea necesară pentru şedinţele de pregătire ”, a concis acesta.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.