RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia trece de Pitești cu o rotație formată din șapte jucători

/ 18 ianuarie 2015

Diferența nu a mai fost la fel de mare ca în tur, de această dată Energia învingând cu doar șapte puncte, scor 87-80 (14-17, 30-17, 15-24, 28-22).

BCMU-Tg-Jiu5

Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, Energia a intrat greu în meci, nereușind să înscrie în primele trei minute ale acestuia. Antonis Constantinides și-a trezit jucătorii după un time-out, iar Tal Karpelesz a dat tonul unui parțial de 10-1 în favoarea gorjenilor. Până la finalul primei părți, ambele formații au mers cap la cap, însă oaspeții l-au adjudecat. În sfertul secund, defensiva câștigătoarea Cupei României și-a pus din nou în funcțiune ”rotițele”, mărindu-și avantajul la 10 puncte până la pauză, scor 44-34. Penultimul act le-a aparținut argeșenilor, iar, înaintea ultimelor 10 minute, confruntarea s-a relansat. Suporterii au fost un factor important în jocul prestat de favoriți în sfertul decisiv, Troupe&Co. securizând cele două puncte la Târgu Jiu, în ciuda încercărilor celor de la BCM U Pitești de a termina etapa a XV-a cu succes în orașul lui Brâncuși. Scor final: 87-80 (14-17, 30-17, 15-24, 28-22) și Energia ajunge la a șaptea victorie a sezonului.

De notat că tehnicianul echipei oltene a folosit doar șapte jucători în disputa cu piteștenii, dintre aceștia, patru sărind de 30 de minute petrecute pe parchet, printre care și pivotul Andreas Glyniadakis. Watson a bifat toate cele 40 de minute, în timp ce americanii Troupe și Darby au încheiat cu 37 de minute. Tal Karpelesz, Nemanja Milosevic și Frankie Sullivan sunt ceilalți trei jucători care au contribuit la succesul Energiei. Michal Kremen s-a accidentat la mână, la un antrenament, și va lipsi cel puțin două săptămâni de pe teren.

Cu toate acestea, Ronald Ross, de la oaspeți, a fost cel mai bun marcator al încleștării, cu 30 de puncte. Fratele lui Nemanja Milosevic, Stevan Milosevic, a reușit un double-double de senzație cu 22 de puncte și 15 recuperări. În replică, Watson a marcat 20 de puncte, distribuind 11 pase decisive.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.