RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Echipa lui Constantinides, om cu om în deplasarea de la Pitești

/ 24 octombrie 2014

Energia a izbutit aseară a doua victorie consecutivă a noii ediții de campionat. Având în față una dintre formațiile cu pretenții la primele șase locuri în clasament, câștigătoarea Cupei României a evoluat încântător, în special în faza defensivă.

524121_734832046605007_4041643035433555153_n

Începând cu sfertul doi al partidei, gorjenii au controlat ostilitățile pâna la final. Fiind o sperietoare pentru Antonis Constantinides, BCM U Pitești nu s-a ridicat nici măcar la jumătatea așteptărilor. Astfel, câștigătoarea Cupei României și-a impus ritmul în fața unei echipe sufocate care a comis nu mai puțin de 18 turnoveruri. Tandemul Turner-Milosevic a fost de neoprit în spațiul de 3 secunde, contabilizând 44 de puncte din totalul de 83.

Băieții lui Constantinides, om cu om:

Giordan Watson – Este cel mai constant jucător din lotul pregătit de Constantinides. Oferă siguranță în faza ofensivă, gâsind în dese rânduri breșe în apărarea adversă.

Porter Troupe – A revenit după accidentare, dar s-a mișcat bine. A acumulat patru greșeli personale cu opt minute înainte de finalul partidei. A încheiat-o cu 9 puncte și un procentaj de 80% la aruncările din interiorul semicercului, contribuind și la apărarea excelentă care a ajutat-o pe Energia să marcheze ușor pe contraatac.

Vasile Ștefan – A evoluat doar 7 minute, încercând de două ori să puncteze, fără succes.

Louis Darby – O evoluție ștearsă, pusă pe seama accidentarii ce l-a făcut să forțeze aseară. În ciuda acestui fapt, a recuperat șase mingi la panou, dar a punctat extrem de puțin față de partidele precedente.

Michal Kremen – Nu s-a remarcat foarte mult. A parafat două reușite de trei puncte, fiind găsit în poziții favorabile de colegii săi.

Nemanja Milosevic – Pare că își revine după debutul slab de sezon, asta datorită poziției pe care este folosit. Adus de Florin Nini în sezonul precedent, acesta a declarat de la bun început că detestă să joace pivot. În primele meciuri ale noii ediții, a intrat pe acest post, dar s-a reflectat în linia statistică. Aseară, muntenegreanul a evoluat pe poziția 4, izbutind primul double-double personal, cu 19 puncte și 14 recuperări. El și Turner au depășit frecvent defensivă adormită a echipei gazdă.

Daniel Tudosă – Nu a mai petrecut pe parchet la fel de multe minute ca în jocul cu BC Timișoara, dar s-a achitat, din nou, cu brio de sarcinile pozițiilor mici. A și marcat două puncte după o intercepție reușită la mijlocul terenului.

Marian Minea – A intrat în ultimele două minute ale partidei, nereușind să puncteze.

Cătălin Vlaicu – De la întoarcerea din Japonia, Constantinides nu s-a mai bazat deloc pe serviciile sale. Plecările tot mai dese la turneele de street-ball îi pot afecta parcursul la Energia.

Tal Karpelesz – Spre deosebire de încleștarea trecută, aseară nu a mai fost la fel productiv în atac. Și-a făcut bine treaba, completând sistemul impus de tehnicianul cipriot al echipei.

Baris Aktas – Asemenea lui Minea, a fost folosit aproape de ultima sirenă când nimic nu se mai putea schimba. Nu a influențat în vreun fel jocul formației sale.

Larry Turner – A șters cu buretele evoluția dezastruoasă din rundă inaugurală. Se pare că oficialii echipei au tras lozul câștigător cu acesta. Extrem de productiv în faza ofensivă, l-a depășit cu regularitate pe Stefan Milosevic. A încheiat cu 25 de puncte și 6 recuperări, fiind MVP-ul meciului din Trivale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.