RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vs. Pitești, joc important pentru economia calificării în playoff

/ 16 ianuarie 2015

Cele două echipe pot oferi cea mai echilibrată partidă a etapei cu numărul XV din LNBM.

0_35_37_145

Cum prima etapă din returul sezonului 2014-2015 a fost amânată de câștigătoarea Cupei României din cauza jocului în Europa, când aceasta ar fi trebuit să se deplaseze la Craiova, gorjenii au șansa să pășească cu dreptul în noul an, în cea mai importantă competiție autohtonă.

După manșa dublă din Cupa României cu CSU Sibiu și victoria mai mult decât categorică cu Okapi AalStar, în EuroChallange, Energia așteaptă un nou test extrem de dificil și, în același timp, important. De această dată în Liga Națională, împotriva ocupantei locului 3, BCM U Pitești, într-o confruntarea ce se anunță a fi, încă de pe acum, una echilibrată și care va conta în economia calificării în playoff.

Astăzi, cu începere de la ora 17:00, cele două formații, de altfel printre revelațiile primei părți de campionat, își vor disputa a XV-a etapă la Târgu Jiu. În tur, gorjenii s-au impus la o diferență de 23 de puncte, pe parchetul Sălii Sporturilor din Trivale. Cu toate că, în acel moment, BCM U nu a făcut un meci deloc strălucit, valoarea argeșenilor nu poate fi pusă la îndoială. De aceea, aceștia vor intra, mai mult ca sigur, motivați să facă uitat rezultatul de la Pitești. Însă, Energia este și ea gata de a bifa a șaptea victorie a sezonului, aflându-se, în eventualitatea unui succes în această după-amiază, la un singur punct de podium.

Principalii marcatori ale celor două formații sunt Nemanja Milosevic (13.9 puncte) pentru gazdele de astăzi, respectiv Ronald Ross (17.1 puncte) pentru piteșteni. Numărul 10 de la Energia se va afla în duel direct cu fratele său, Stevan Milosevic.

Brigada de arbitri ce va conduce întâlnirea este alcătuită din Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu şi Dragoş Barbu, comisar din partea FR Baschet fiind Eugen Poenaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.