RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby a semnat un nou contract cu Energia

/ 3 iulie 2014

La clubul oltean bate vântul schimbării, de ieri, denumirea oficială a echipei de baschet fiind Energia Târgu Jiu.

imagesPrelungirea contractului cu jucătorul de peste ocean s-a oficializat, iar, în aceste condiţii,Darby va evolua în maieul Energiei şi în sezonul 2014-2015.

În stagiunea precedentă, americanul a cucerit trofeul Cupei României cu echipa din oraşul lui Brâncuşi, acesta fiind principalul artizan al celui mai important succes din istoria baschetului în judeţul Gorj. Ca urmare a performanţei reuşite, Darby va debuta alături de Energia Târgu Jiu (noua denumire oficială a echipei de baschet) în EuroChallange.

Sezonul 2013-2014 a fost încheiat de american cu o linie statistică de 16.4 puncte, 4.2 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.4 intercepții și 2.3 posesii pierdute în 29.8 minute pe meci.

În prezent, Energia Târgu-Jiu are contracte semnate cu Giordan Watson, Vasile Ștefan, Cătălin Vlaicu, Daniel Tudosă, Tal Karples, Baris Aktas, Nemanja Milosevic, Louis Darby şi Michal Kremen.

În proporţie mare, Porter Troupe se va întoarce şi el, la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.