RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby va reprezenta Energia la ASG 2014

/ 9 aprilie 2014

Meciul stelelor din campionatul românesc de baschet se va desfăşura în acest an la Cluj-Napoca, Louis Darby fiind ales să reprezinte Energia Rovinari la acest eveniment.

darby-fani-asesoft

Americanul este unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din campionat, de aceea, Darby a fost din nou cel mai votat de iubitorii baschetului românesc. Acesta va fi prezent pentru a patra oară la acest eveniment, după ce, în urmă cu trei ani, el a câştigat concursul de slam dunk. Louis va evolua la Cluj-Napoca sub comanda antrenorilor Vladimir Arnautovic şi Hristu Şapera într-o echipă a Sudului alcătuită în mare parte din jucători ai formaţiilor CSU Aseosft Ploieşti şi SCM U Craiova.

All Star Game 2014 Cluj-Napoca se va desfăşura pe data de 15 aprilie, cu începere de la ora 16:00. Conducerea clubului U Mobitelco a pregătit spectatorilor mai multe surprize, printre acestea numărându-se şi prezenţa lui Florin Piersic la cel mai spectaculos meci al sezonului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.