RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby, MVP-ul de la All Star Game 2014

/ 15 aprilie 2014

Americanul Louis Darby a reprezentat cu cinste Energia la ediția din acest an a All Star Game-ului baschetului românesc, jucătorul echipei gorjene fiind desemnat MVP-ul evenimentului desfășurat în această seară în sala „Horia Demian” din Cluj Napoca.

darby slamDarby a participat și la concursul de slam-dunk, însă deși a început perfect concursul, la a doua execuție a ratat de două ori, fapt care l-a scos din cursă. În finală au evoluat Guțoaia și Sparks, ultimul reușind să se impună în urma unor execuții spectaculoase, pe gustul publicului. Concursul aruncărilor de trei puncte a fost adjudecat de Austin, iar meciul dintre Nord și Sud a fost câștigat de echipa Sudului cu 135-124.

Darby și întreaga echipă de baschet a Energiei, recent câștigătoare a Cupei României, va fi primită miercuri în Sala Maură a Prefecturii Gorj de către oficialitățile orașului și județului, iar joi va fi organizat la Sala Sporturilor un spectacol de prezentare a trofeului publicului târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • valer spune:

    Jucator emblematic pentru noi. Jucator care ne-a tinut echipa la un standard ridicat. Multumim Louis Darby jr. !
    Respect !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.