RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Absențe de marcă la finala Cupei Ligii

/ 19 mai 2015
Din tabăra pandură, Pintilii este incert datorită accidentării suferite în partida cu Universitatea Cluj, în timp ce Steaua nu va conta pe Arlauskis și Tănase. Nici Roman nu va evolua pe Arena Națională, fiind suspendat.

646x404

Pandurii și Steaua nu se vor putea baza pe jucători importanți în finala Cupei Ligii Adeplast. După accidentarea suferită în partida cu U Cluj, de pe teren propriu, Mihai Pintilii a urmat un tratament în Capitală, dar nu s-a refăcut încă 100% și este incert pentru duelul istoric din această seară, împotriva Stelei. Mihai Roman nu va juca nici el pe Arena Națională, fiind suspendat. Cel mai probabil, Pandurii vor ataca cu Matulevicius, dar lituanianul nu este în cea mai bună formă fizică, accidentările dându-i bătăi de cap în ultima perioadă.

De cealaltă parte, Arlauskis acuză dureri la umăr, probleme ce l-au ținut departe de gazon și în ultimele două etape ale Stelei, egalul cu Chiajna și victoria de la Brașov. Costel Gâlcă nu va conta nici pe Cristi Tănase, accidentat runda trecută sub Tâmpa. O lună poate sta internaționalul român pe tușă. Buturile roș-albastre vor fi apărate, din nou, de Valentin Cojocaru, iar tânărul portar stelist nu a impresionat în partidele cu Concordia Chiajna și FC Brașov.

Iată cum ar putea arăta Pandurii în finala cu Steaua:

Mingote – Unguruşan, Cordoş, Vasilievici, Momcilovici – Anton, Mrzljak – Răduț, Nistor, Nicoară – Matulevicius. Antrenor: Edi Iordănescu.

Pandurii – Steaua e astăzi, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.