RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Spectacol de gală la finala Cupei Ligii Adeplast

/ 14 mai 2015
Pandurii a așteptat vreme de peste 50 de ani să joace cu un trofeu pe masă, iar traseul din acest an din Cupa Ligii Adeplast i-a oferit această posibilitate.

finala-cupei-ligii     Pe 20 mai, pe Arena Națională, Pandurii își cheamă toți suporterii pentru a lua parte și pentru a-și încuraja favoriții la cel mai important meci din istoria echipei gorjene, meciul cu Steaua putând aduce primul trofeu la Târgu Jiu. Antrenorul Edi Iordănescu vorbea de posibilitatea ca 1.000 de bilete să ajungă în posesia fanilor gorjeni: „Sper ca gorjenii să fie într-un număr cât mai mare pe acest stadion, la un meci foarte important pentru noi. Ni-i dorim pe fani alături de noi, ar fi păcat ca peluza noastră să aibă doar 150-200 de oameni”, a declarat tehnicianul Pandurilor. În plus, pe lângă spectacolul pe care cele două finaliste l-ar putea pune în scenă pe dreptunghiul verde, organizatorii anunță un grandios spectacol de lasere și unul pirotehnic: „În pauza meciului care va începe la ora 20:00, dar şi la finalul partidei va avea loc un spectacol cu lasere. După terminarea confruntării şi până la începerea festivităţii de premiere se va desfăşura un show pirotehnic grandios. Firma care vine din Germania a mai organizat astfel de evenimente pe Allianz-Arena, dar şi la Goteborg, la cel mai important turneu dedicat juniorilor din întreaga lume”, au declarat reprezentanții LPF, cei care au reînviat tradiția acestei competiții lansată la începutul anilor 90, dar uitată o bună bucată de vreme.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.