RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucătorii Pandurilor vor în finala cupei

/ 5 octombrie 2011

Căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, a dezvăluit faptul că jucătorii Pandurilor au un obiectiv propriu, independent de ceea ce le este cerut de conducerea clubului târgujian.

Pintilii spune că visul său şi al colegilor săi este acela de a juca măcar în finala Cupei României Timişoreana: “Cupa României e un obiectiv pentru noi, jucătorii. Noi tragem pentru Cupa României pentru că e bine pentru noi, pentru jucători. Ne dorim să ajungem în finală. Cu cât mai sus, cu atât mai bine pentru noi, jucătorii”, a declarat căpitanul gorjenilor.

Până acum, cea mai lungă campanie a Pandurilor în Cupa României este cea din sezonul 2006-2007, atunci când echipa gorjeană a trecut de Jiul Petroşani, Dinamo şi FC Naţional, dar a cedat cu 2-0 în semifinalele competiţiei în faţa celor de la Rapid într-un meci disputat la Timişoara.

Finala Cupei României Timişoreana a fost atribuită spre organizare celor de la Cluj Arena, cel de-al doilea super-stadion ceva fi inaugurat în aceste zile în România.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.