RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă acasă cu FC Braşov în 8-imile cupei

/ 5 octombrie 2011

În urma tragerii la sorţi pentru optimile Cupei României, Pandurii va juca pe propriul teren contra celor de la FC Braşov.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, se declară mulţumit de tragerea la sorţi, în special pentru faptul că echipa gorjeană va evolua la Târgu Jiu: „Am presimţit că vom întâlni Braşovul. Ne-am dorit în primul rând să jucăm acasă, în faţa publicului nostru pentru că şi jucătorii au început să simtă din ce în ce mai mult aportul publicului gorjean”. Pârvulescu mai spune că lupta pentru calificare va fi una interesantă, dar speră ca Pandurii să fie echipa care va face pasul mai departe în următoarea fază a competiţiei: „Bucuria noastră, pentru că am căzut cu Braşovul în cupă, este de 50%. Abia după ce vom învinge şi ne vom califica în sferturi va fi de 100%. Este un duel echilibrat, cu două echipe bune, cu jucători de valoare, dar cred că ne vom califica în sferturi şi de aici înainte ne dorim un parcurs cât mai lung în această competiţie”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

Meciurile din faza optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana sunt programate a se disputa în perioada 25-27 octombrie.

 

Iată programul complet al 8-imilor de finală:

 

CS Otopeni – Rapid
FC Vaslui – Dunărea Galaţi
Poli Timişoara – Steaua
Dinamo – Gaz Metan Severin
Gaz Metan Mediaş – Astra II Giurgiu
Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti
Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.