RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai joacă astăzi cu FC Hallein

/ 8 iulie 2011

Pandurii au renunţat la meciul cu amatorii de la FC Hallein programat astăzi, în locul acestuia fiind luat de un meci contra celor de la SK Lenzing, meci care va avea loc însă mâine.

„Era şi cam departe de cantonamentul nostru şi am aflat şi că sunt din Liga a IV-a, aşa că am renunţat la acest meci. În această după-amiază vom face unmeci şcoală între noi, iar mâine vom juca cu cei de la Lenzing, din liga a III-a din Austria”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Oficialul gorjenilor a mai declarat că problemele medicale avute de Chiricheş, Pintilii şi Lazar nu sunt grave: „Am fost cu ei la cei de la Dinamo şi am făcut ecografii şi ne-am liniştit. Niciunul nu are probleme grave şi aşteptăm ca în curând să reintre în programul normal al echipei, deocamdată ei făcând doar alergări uşoare. Băcilă a fost puţin menajat după nuntă, şi ieri a făcut antrenament separat, dar el nu are nicio problemă şi va intra în ritmul normal al pregătirilor”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.