RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mâine are loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României

/ 4 octombrie 2011

Pandurii se va afla mâine, la ora 16:00, în urnele pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, ediţia 2011-2012.

După ce a trecut la pas de Vişina Nouă în 16-imilie competiţiei, Pandurii aşteaptă cu nerăbdare să afle care îi va fi adversarul din faza optimilor, echipa gorjeană fiind plasată în urna B la tragerea la sorţi. În această urnă, alături de Pandurii se mai află FC Braşov, Astra Ploieşti, FCM Târgu Mureş şi Petrolul Ploieşti. În urna capilor de serie sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui, Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş, în vreme ce în urna C sunt doar cinci echipe, toate din eşaloanele inferioare: Gaz Metan Severin, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Astra II şi Poli Timişoara. Cinci dintre echipele din urna A vor juca în compania celor cinci echipe din urna C, ultima rămasă în urna capilor de serie urmând a evolua în compania unei echipe din urna B, în vreme ce ultimele patru echipe din urna B vor da ultimele două meciuri din optimile Cupei României Timişoreana.

Tragerea la sorţi va fi transmisă în direct de Sport.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.