RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci echipe gorjene caută un loc în turul III al Cupei României

/ 9 august 2011

Cel de-al doilea tur al Cupei României la fotbal programează astăzi două dueluri gorjene, iar o a cincea echipă gorjeană va încerca să-şi croiască drum spre turul următor în compania celor de la CFR Simeria.

Un duel interesant, o reeditare a confruntării de sâmbătă din finala Cupei „Minerul”, va fi cel dintre Jiul Rovinari şi Pandurii II Târgu Jiu. Sâmbătă s-au impus rovinărenii cu 3-1, iar în urmă cu circa două luni, în ultima etapă a campionatului trecut, tot Jiul a fost câştigătoare, scor 4-1 la Rovinari. Chiar dacă vin după ce au disputat în weekend trei jocuri în doar trei zile, ultimul chiar contra primei echipe a Pandurilor, Jiul Rovinari porneşte cu prima şansă, târgujienii mergând în acest sezon pe mâna unei echipe foarte tinere, cu mulţi jucători de perspectivă. Partida se va disputa pe terenul sintetic din Târgu Jiu cu începere de la ora 17:30.

Cel de-al doilea duel gorjean din acest tur al Cupei României este cel dintre Ralbex Turcineşti şi Minerul Jilţ Mătăsari. Promovată sportiv în Liga a III-a, Ralbex nu s-a înscris în al treilea eşalon şi au existat temeri cum că nu se va prezenta nici la meciul de cupă, însă până la urmă se pare că meciul se va disputa. Partida dintre Ralbex şi Minerul Mătăsari este programată a se disputa tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, dar cu începere de la ora 11:00.

Minerul Motru este singura echipă gorjeană ce va juca în această rundă contra unei echipe din alt judeţ, elevii lui Fane Nanu urmând a juca pe propriul teren contra celor de la CFR Simeria, meciul anunţându-se a fi unul deosebit de disputat, însă motrenii pornesc cu prima şansă beneficiind şi de avantajul jocului în faţa propriilor suporteri.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • marin florin spune:

    tare de tot meciul de la motru….blat de tot rahatul,este prima data cind vad ca nici o echipa nu vrea sa cistige,sa de-a un gol..halal echipe.Rusine unora din conducere,au dat vina pe jucatori ca cica erau”copii”,pai copii aia joaca la echipa mare de vreo 2 ani..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.