RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au tras la sorţi sferturile Cupei României Creativ

/ 18 mai 2010

Cupa României Creativ, competiţie la care, din acest an, Sport in Gorj .ro a devenit partener oficial, a ajuns la faza sferturilor de finală.

Astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, s-a efectuat tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor sferturilor de finală, partidele urmând a se disputa pe terenul primei echipe, pe 26 mai, cu începere de la ora 17:00, după următorul program:

Avântul Bărbăteşti – Ştiinţa Turceni
Parângul Sadu – Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu
Petrolul Ţicleni – Viitorul Negomir
Unirea Cruşeţ – Minerul II Mătăsari

Partidele se vor disputa într-o singură manşă, în cazul în care scorul va fi egal după 90 de minute se vor juca două reprize de prelungiri de câte 15 minute, iar dacă egalitatea va persista, se va trece la executarea de lovituri de departajare de la 11 metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • adytza spune:

    va spun eu ca Avantul Barbatesti o sa castige cupa romaniei creativ . Va castiga cu Stiinta Turceni , in semifinale se va intalnii cu Minerul 2 Matasari , iar in finala o va invinge pe Petrolul Ticleni . FORTZA AVANTUL BARBATESTI!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.