RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea să facă spectacol cu Dinamo

/ 1 aprilie 2013

Energia va juca pentru ultima dată pe teren propriu în sezonul regulat cu Dinamo, iar tehnicianul gorjenilor spune că-și dorește ca echipa sa, pe lângă victorie, să facă și spectacol.

Panou baschet_th            „Nu cred că o să avem probleme cu Dinamo. Chiar dacă a apărut o oarecare relaxare, nu cred că vom avea probleme şi ne vom impune lejer. În play-out vom juca tot cu Dinamo. Va fi uşor şi vrem să facem şi spectacol. Băieţii şi-au dorit să terminăm campionatul pe locul 9, să terminăm mai repede campionatul şi să le fie mai uşor în play-out”, a declarat Radu Stroescu. Acesta consideră că important este debutul meciului: „Dacă o să începem bine şi nu o să avem probleme, o să joace toată lumea. Vreau să le dau minute şi celor care nu au jucat până acum. Trebuie să intrăm concentraţi, să începem bine şi spectacolul o să vină de la sine. Băieţii sunt datori publicului şi vor să facă şi spectacol. Nu ştiu dacă le dăm 100 de puncte, important e să iasă un meci frumos şi să nu avem probleme medicale”, a mai spus noul principal al Energiei.

Meciul dintre Energia Rovinari și Dinamo București este programat a se disputa marți la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:00.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.