RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, în semifinalele Cupei Ligii

/ 13 decembrie 2014
A treia confruntare din această toamnă dintre Pandurii şi Oţelul Galaţi a adus şi a treia victorie pentru gruparea gorjeană, care a reuşit în acest fel, după 2-0 (1-0), să se califice în semifinalele Cupei Ligii.

IMG_9433Nistor a reuşit să deschidă scorul rapid, cu un şut superb, de la 17 metri, jocul Pandurilor aducând până la pauză o sarabandă de ratări. Răduţ a şutat puternic în minutul 35, dar Hotoboc a deviat mingea în bară după care balonul s-a scurs agonizant în faţa liniei porţii fără însă a o depăşi. Încă o bară şi-au trecut în cont Pandurii în minutul 39, transversala opunându-se unui vole superb al lui Roman din interiorul careului. În partea a doua Oţelul a îndrăznit mai mult, dar nu a reuşit nimic. Tot Pandurii a fost mai aproape de gol, în minutul 84 şi Şendroiu s-a „lipit” de o bară, şutul său fiind respins de Hotoboc în bară şi apoi în corner. Gorjenii au mai înscris o dată, în minutul 88, când Buleică  a preluat frumos şi a înscris cu un şut plasat din interiorul careului ducând scorul la 2-0.

Pandurii închid anul 2014, unul foarte slab pentru echipa gorjeană, cu o calificare în semifinalele Cupei Ligii, ceea ce înseamnănposibilitatea câştigării unui trofeu, caz în care seria neagră din acest an ar putea fi uitată mai uşor.

Este foarte posibil ca acest meci să fie ultimul disputat de Pandurii pe această arenă, pe 22 decembrie urmând a fi deschise ofertele făcute la licitaţia pentru proiectarea şi execuţia noului stadion ce a fost aprobat a se construi la Târgu Jiu din fonduri guvernamentale. Dacă lucrările vor începe în primăvara anului 2015, Pandurii se va muta la Drobeta Turnu Severin, acolo unde a evoluat şi în perioada în care s-a refăcut suprafaţa de joc, în urmă cu câteva sezoane.

Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi 2-0 (1-0)
Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 500

Au marcat: Nistor (min. 9), Buleică (min. 88)

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor, Răduţ (min. 62 Predescu) – Buleică, Roman, Shalaj (min. 12 Nicoară, min. 80 Şendroiu). Antrenor: Dorian Gugu.

Oţelul: Hotoboc – Milea, Leca, Ottenhoff, Murgoci – Cucu, Karlik – Brigido, Helder Lopes, Cristea – Tudorie. Antrenor: Tibor Selymeş.

Arbitri: Marian Balaci – Gero Szabo, Ionuţ Bobe.

Cartonaşe galbene: Elton (min. 17), Erico (min. 61), Răduţ (min. 62) / Helder Lopes (min. 22), Karlik (min. 89).

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.