RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec pentru Pandurii în ultima etapă a Ligii I

/ 21 mai 2011

Pandurii şi-au dorit să închidă sezonul cu un succes în faţa celor de la FC Vaslui, dar echipa moldoveană a reuşit să se impună cu 1-0 (0-0) la Severin graţie experienţei superioare a jucătorilor lui Viorel Hizo.

Miza partidei de la Severin era doar pentru oaspeţi, vasluienii lui Adrian Porumboiu visând încă înaintea începerii partidei la locul doi. Cu toate acestea, elevii lui Hizo nu au dat impresia că sunt conectaţi la acest final de campionat în prima repriză, oaspeţii punând în pericol poarta lui Lazar doar cu câteva şuturi din afara careului. Primul i-a aparţinut lui Adailton, în minutul 13, dar Lazar a respins şi Matei a îndepărtat pericolul. Au urmat două ocazii mari ale Pandurilor, în minutul 15 Voiculeţ a reluat din 3-4 metri pe lângă poartă o centrare a lui Stromajer pentru ca peste doar două minute Băcilă să-l ia la ţintă pe Cerniauskas după o pasă a lui Pintilii, care scăpase singur spre poarta vasluienilor. După un şut al lui Sânmărtean, reţinut fără probleme de Lazar, în minutul 37 Băcilă a ales să caute golul cu o execuţie pretenţioasă după o centrare a lui Pintilii, dar mingea a ocolit spaţiul porţii. Ultima ocazie a primului mitan a aparţinut oaspeţilor, şutul lui Wesley din afara careului fiind respins de Lazar peste transversală.

Repriza secundă a început cu echipa vasluiană mai prezentă în jumătatea Pandurilor, dar fără vreo ocazie importantă pentru moldoveni. În schimb, în minutul 62, pe eroarea lui Cânu, Lemnaru putea deschide scorul dar Cerniauskas a deviat în corner mingea pe care atacantul Pandurilor încercase să o plaseze pe lângă el. După încă un şut al lui Adailton respins în corner de Lazar în minutul 63, proaspăt introdus în teren de Grigoraş, Brata a şutat cu sete de la 25 de metri în minutul 69 şi doar transversala l-a salvat pe Cerniauskas. Ocaziile importante ratate de gorjeni s-au răzbunat şi Cânu a deschis scorul cu o lovitură de cap din şase metri după un corner executat de Adailton.

Pandurii Târgu Jiu – FC Vaslui 0-1 (0-0)

Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 2.500

A marcat: Cânu (min. 75)

Pandurii: Lazar – Matei, Viera, Chiricheş (min. 67 Nistor), Grecu – Voiculeţ, Pintilii (min. 78 Rada), Vranjes – Băcilă (min. 67 Brata), Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Vaslui: Cerniauskas – Papp, Milanov, Cânu, Bălace – Milislavjevic (min. 42 Campano), R. Costin, Pavlovic, Sânmărtean – Wesley (min. 69 Bello), Adailton (min. 86 Pouga). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: – / R. Costin (min. 53)

Cartonaş roşu: Voculeţ (min. 90+2)

Arbitri: Cristian Balaj – Zoltan Szekely, Octavian Şovre.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.