RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apărare visătoare pentru Pandurii la Vaslui

/ 26 noiembrie 2010

Chiar dacă Pandurii au avut momente bune în care au dominat meciul de la Vaslui, elevii lui Petre Grigoraş au greşit nepermis în defensivă şi au pierdut cu 3-1 (2-0) confruntarea cu echipa moldoveană.

Pandurii au început în forţă partida cu echipa lui Viorel Hizo şi au avut şi primele ocazii. Hidişan a primit o minge în careul vasluian, dar şi-a făcut balonul în spate şi a fost deposedat la circa 12-13 metri de butul moldovenilor în minutul 11, iar un minut mai târziu Stromajer l-a găsit bine pe Nistor care a pătruns în careu şi a şutat de la 14 mteri, dar balonul a fost deviat în corner. În minutul 39 Pintilii a recuperat o minge la centrul terenului şi a luat acţiunea pe cont propriu, dar nu a mai avut forţa necesară în şut pentru a-l învinge pe Kuciak aşa cum făcuse cu portarul celor de la FCM Târgu Mureş. La acţiunea imediat următoare, FC Vaslui avea să deschidă scorul la capătul unei faze gândită de Sânmărtean, mijlocaşul moldovean trimiţându-i lui Gheorghiu care a centrat perfect pentru Wesley, brazilianul fiind neiertător în faţa porţii. După ce în ultimul minut al primei reprize Ilie Iordache a şutat telefonat, de la 20 de metri, pe centrul porţii, şi Kuciak a reţinut, în prelungiri Gheorghiu a mai centrat o dată ca la carte de pe dreapta, iar Yero Bello a înscris cu capul din 6 metri dintre Viera şi Matei stabilind la 2-0 scorul pauzei.

Voiculeţ a dat semnalul revenirii Pandurilor în joc în minutul 48 cu un şut superb de la 16 metri care l-a surprins pe Kuciak, dar gorjenii s-au aflat la un gol în spatele Vasluiului doar două minute. Sânmărtean a centrat din corner, iar Raul Costin a reluat din cădere imparabil ducând scorul la 3-1. Pandurii n-au cedat iniţiativa, au riscat mai mult, şi-au creat ocazii la poarta lui Kuciak, dar au devenit foarte vulnerabili în apărare. După ce Nistor a ratat două mari ocazii în doar patru minute, în minutul 56 şutând periculos foarte puţin pe lângă iar în minutul 60 luftând din 8 metri, gazdele au avut trei ocazii imense prin Yero Bello şi Wesley, de două ori. Finalul partidei a găsit Pandurii în căutarea unui gol care să renască speranţele într-un rezultat pozitiv, dar fără succes. Gorjenii au solicitat de două ori penalti, o dată în minutul 73 la un henţ al unui jucător din zid la o lovitură liberă executată de Stromajer, a doua oară în minutul 87, când Apostu a fost călcat pe picior în careu de Cânu, însă arbitrul Comănescu nu a indicat punctul cu var.

Pandurii au pierdut al doilea meci din „era Grigoraş” şi ar putea coborî din nou pe un loc retrogradant după etapa a XVII-a dacă FC Braşov sau Gloria Bistriţa vor scoate măcar un punct dein partidele pe care le au de disputat.

FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (2-0)
Stadion „Municipal” Vaslui, spectatori: 750

Au marcat: Wesley ’39, Bello ’45, R. Costin ’50 / Voiculeţ ’48

FC Vaslui: Kuciak – Milanov, Papp, Cânu, Bălace – Ad.Gheorghiu (min. 75 Campano), Genchev, R. Costin, Sânmărtean – Wesley (min. 84 Milisavljevici), Bello (min. 88 Temwanjera). Antrenor: Viorel Hizo.

Pandurii: Mingote – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (min. 79 Ad. Iordache) – Hidişan (min. 46 Orac), Stromajer, I. Iordache (min. 46 Apostu). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Matei (min. 22), Voiculeţ (min. 82)

Au arbitrat: Adrian Comănescu – Stelian Slabu, Andrei Constantinescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.