RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-a calificat în sferturile Cupei Ligii

/ 21 iulie 2014
Pandurii a debutat cu dreptul în noul sezon câștigând la Mediaș confruntarea cu Gaz Metan pentru un loc în sferturile Cupei Ligii.

mediasMeciul s-a întins pe parcursul a 120 de minute de joc după ce la finele primelor 90 de minute scorul era același ca la început. Stanca a apărat un penalti executat de Llullaku în minutul 25, acordat pentru un fault al lui Erico asupra lui Buziuc, iar singurul gol al meciului a venit în debutul prelungirilor. Christou a marcat cu o lovitură de cap după o centrare primită de la Nicoară în minutul 93. Gazdele au evoluat din minutul 97 cu un om în minus, Enescu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Calificându-se în sferturile de finală, Pandurii primește din partea Ligii Profesioniste încă 25.000 de euro după ce participarea în optimi este recompensată cu 20.000 de euro. Sferturile de finală se joacă în luna decembrie, după ultima etapă a turului Ligii 1, iar semifinalele se vor desfășura, în sistem tur-retur, în primăvară.

Gaz Metan Mediaș – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

Stadion „Gaz Metan”, Mediaș, spectatori: 1.500

A marcat: Christou (min. 93)

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Fl. Ilie, Mujdragic, Buzean – Llullaku, Tahar (min. 59 Todea), Enescu, R. Avram (min. 69 Figliomeni) – Fl. Dan – Vitinho (min. 23 Buziuc). Antrenor: Cristi Dulca.

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Erico, Christou, Momcilovic – Anton (min. 60 M. Roman), Elton, Răduţ – Iorga (min. 82 Buleică), Matulevicius, Shalaj (min. 78 Nicoară). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonașe galbene: Buziuc (min. 71), Enescu (min. 89 și 97) / Stanca (min. 17), Erico (min. 25), Elton (min. 77), Pleașcă (min. 79), Momcilovic (min. 81), M. Roman (min. 90+4)

Cartonaș roșu: Enescu (min. 97)

Arbitri: Florin Miron – Mihai Iliescu şi Daniel Ciocănea.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.